Toegankelijke vakanties met zorg

AristoZorg biedt mensen met een beperking en/of zorgvraag de mogelijkheid om op een vakantie te gaan waarbij maximaal rekening wordt gehouden met hun beperking en/of zorgbehoefte.
In samenwerking met Landstede Buitengewoon Reizen, het meest gespecialiseerde reisbureau voor mensen met een beperking of chronische aandoening, organiseren wij voor u en uw naasten een vakantie om nooit te vergeten. Er zijn diverse mogelijkheden in zowel binnen- als buitenland.

Zo is het mogelijk om de gehele reis, inclusief vertrek en terugkomst thuis, door ons te laten regelen. Natuurlijk kunt u bij ons ook de begeleiding (en verpleegkundige zorg) inhuren gedurende uw reis –en vakantie. Daarvoor ontwikkelen wij verschillende ontzorgprogramma’s.

Zorgvakanties zijn maatwerkproducten, waarbij een goede voorbereiding en professionele organisatie van essentieel belang zijn.

Om kennis te nemen van de mogelijkheden kunt u een afspraak maken voor een thuisbezoek door een van onze medewerkers, of komt u langs bij ons inlooppunt in Heiloo.

Ook hier geldt: Niets is onmogelijk!

Onze kracht

Wij werken met kleine teams, waardoor u altijd met bekende gezichten en vertrouwde handen van doen heeft.

Ons motto

Uw wens onze zorg

AristoZorg kan de zorg leveren via de volgende financieringsmethodes:

  • Wet Langdurige Zorg
    (regio Noord-Holland Noord)
  • Zorgverzekeringswet
  • Wet Maatschappelijke Ondersteuning (gemeente)
  • Particulier