Locatie in Zuid-Scharwoude

Bent u gewend om zelfstandig te wonen? Houdt u ervan om de dagelijkse dingen in huis zelf te doen, al vindt u een beetje hulp daarbij soms wel prettig? Zoekt u een huis dat beter op u is ingericht? Denkt u dan eens aan een huurwoning met zorg. Zelfstandig en vrij om de dingen op uw manier te doen, met goede ondersteuning als u dat wilt. Dat is wat een huurwoning met zorg biedt: zelfstandig wonen in een prettige omgeving, met de zorg en services die u nodig heeft.

Bij AristoZorg bieden wij u Beschermd wonen en zorgwoningen aan (AristoZorg betaalt de huur aan woningcoöperatie Habion).

U houdt de regie

De nadruk van kleinschalig wonen ligt op wat u nog wél kunt. Of dat nu om persoonlijke verzorging of het huishouden gaat. Als bewoner kunt u zoveel mogelijk uw eigen keuzes blijven maken. Samen met andere bewoners, medewerkers, mantelzorgers en vrijwilligers bepaalt u wat er gebeurt in huis. AristoZorg is hierin ondersteunend. Wij helpen u om zoveel mogelijk uw eigen leven te blijven leiden en houden rekening met wat u gewend bent. Bijvoorbeeld met hoe laat u naar bed gaat en weer opstaat.

Vertrouwd en veilig

In de kleinschalige woonlocaties van AristoZorg werken we met kleine, vaste teams van deskundige medewerkers die 24 uur per dag voor u klaar staan. Zij en de vrijwilligers kennen de bewoners, hun levensverhalen en de familie. Zo voelen ze goed aan wat nodig is voor de beste persoonlijke zorg. Dat geeft u als bewoner of familie een vertrouwd en veilig gevoel. We werken nauw samen met familie en betrekken hen bij alles wat we doen. Samen kunnen wij meer.