Financieel Controller

Financieel Controller

28 – 32 uur per week

Werkplezier, jezelf ontwikkelen en energie krijgen van je baan, dat vinden wij belangrijk bij AristoZorg. Want alleen als jij het naar je zin hebt, kan er ook een glimlach op het gezicht van onze cliënten verschijnen!

Dit is AristoZorg – de beste zorg

In 2009 besloot Petra Okker dat de zorg aan cliënten beter kon. Dát was de reden dat zij AristoZorg oprichtte. De naam AristoZorg betekent niet voor niets: de beste zorg.

Zij begon aan de keukentafel en ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot een gedegen organisatie met 70 medewerkers die zowel zorg in de wijk leveren in Noord Holland Noord en  Kennemerland als op de Beschermd Wonen locatie in Zuid-Scharwoude. Deze teams worden ondersteund door de collega’s op het hoofdkantoor in Heiloo. Iedereen binnen AristoZorg kent Petra, zij is zichtbaar in de organisatie en haar deur staat altijd open. Vanwege de korte communicatielijnen schakelen wij snel in de uitvoering van de wensen van de cliënten. Ons motto is daarom ‘uw wens is onze zorg’.

De beste zorg leveren is waar AristoZorg nog steeds voor staat. Wij bieden hoogwaardige zorg op maat en zijn specialist in het leveren van zorg, advies en begeleiding. De beste zorg bestaat ons inziens uit persoonlijk contact en oprechte belangstelling voor de cliënt. De zorgvraag, de zelfredzaamheid en de wensen van de cliënt stellen wij centraal in ons denken en handelen.

Onze kernwaarden zijn: samen, respect, bereikbaar en betrouwbaar.

Dit is jouw team

Als Financieel Controller kom je terecht in een warm en collegiaal team. Met een gezonde dosis humor wordt er nauw samengewerkt met de collega’s op het kantoor in Heiloo. Afspraak is afspraak en er wordt eerlijk en helder met elkaar gecommuniceerd. Successen vieren we graag, zowel klein als groot, en doordat wij regelmatig bij elkaar komen delen wij kennis en worden wij met elkaar slimmer en beter in ons vak. Wij stimuleren het aandragen van ideeën vanuit de gehele organisatie waardoor wij continue verbeteren en daardoor de beste zorg blijven leveren.

Dit ga je doen

Jij bent als Financieel Controller de verbindende schakel tussen de financiële administratie, de zorgadministratie, de personeels- en salarisadministratie, planning en control, informatievoorziening en procesbeheersing. Alles gericht op het waarborgen van de betrouwbaarheid van informatie en het zo efficiënt mogelijk inrichten van processen. Je moet kunnen rapporteren, de financiële positie analyseren en in de gaten houden dat informatie betrouwbaar is en blijft. Daarnaast speel je een belangrijke rol in het samenstellen van de (geconsolideerde) jaarrekening en de planning en organisatie van de accountantscontrole. Je werkt samen met de verschillende teamleiders en fungeert als verlengstuk van de Bestuurder.

Je initieert en implementeert verbeteringen en ondersteunt bij de totstandkoming en optimalisatie van de financiële processen, rapportages en systemen. Tevens heb je oog voor het automatiseren van het verstrekken van informatie zodat rapporteren efficiënter wordt. Daarbij beschik je over een pragmatische en flexibele mentaliteit met doorzettingsvermogen, waarbij je systematisch en accuraat werkt. Je voorziet de Bestuurder van bruikbare informatie en draagt zorg voor de uitvoering en het bewaken van het financieel beleid. Daarnaast ben je in staat om verbeterprojecten op te zetten.

Dit ben jij

Kwaliteit, nauwkeurigheid en professionaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Daarnaast ben jij vlot, enthousiast, probleemoplossend. Door jouw leergierigheid wil jij je graag blijven ontwikkelen in het vakgebied. Je bent een ondernemende en daadkrachtige accurate collega en je beschikt over een proactieve houding. Jouw doortastendheid en verantwoordelijkheidsgevoel maken jou de collega waar wij naar op zoek zijn. Op jou kan men bouwen; je zegt wat je doet en je doet wat je zegt. Wij vinden het belangrijker dat je bij ons én ons team past dan de ervaring die je reeds hebt opgebouwd.

Dit breng je mee

Voor deze nieuwe positie zoeken wij een enthousiaste Financial Controller met goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Belangrijk is dat je je weg kunt vinden en zelfstandig een divers palet aan vraagstukken kunt oplossen, zonder dat je daarbij stapsgewijs begeleid hoeft te worden. Daarnaast voldoe je aan het volgende profiel:

  • Je hebt een minimaal een afgeronde HBO opleiding in een financiële richting (bijv. bedrijfsadministratie, bedrijfseconomie of accountancy);
  • Je hebt bij voorkeur enkele jaren werkervaring opgedaan bij als financieel controller. Bij voorkeur in de zorg, maar kandidaten met ervaring op bijvoorbeeld een accountantskantoor of in een vergelijkbare functie als financial controller / businesscontroller zijn ook van harte welkom.
  • Je bent bekend met de financieringsstromen in de zorgsector.
  • Het is prettig als je affiniteit hebt met IT, net als dat het prettig is als je snapt hoe een boekhouding in elkaar steekt en wat een jaarrekening is.

Dit biedt AristoZorg jou

Wij vinden jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk! AristoZorg stelt niet alleen de cliënten centraal maar ook haar medewerkers. Er zijn voldoende mogelijkheden om je te (blijven) ontwikkelen.

Daarnaast mag je het volgende van ons verwachten:

  • Een afwisselende baan in een collegiaal team met een prettige werksfeer.
  • Een overeenkomst voor 28 – 32 uur per week.
  • Een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Solliciteer dan direct door ons een motivatiebrief met CV toe te sturen aan: peno@aristozorg.nl Heb je vragen dan kun je contact opnemen met Claudine Laan, Manager Zorgondersteuning, via 06 – 53 56 12 35. Zie ook onze website www.aristozorg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze, of andere vacatures van AristoZorg, wordt niet op prijs gesteld.