Koffie drinken kan altijd, wie weet wat het je brengt!

Foto Irene van der Heijden

Irene woont in de binnenstad van Alkmaar, is inmiddels oma en werkt al sinds haar zeventiende in de zorg. Als Zorgcoördinator Palliatieve Terminale Zorg in Alkmaar is Irene afgelopen zomer gebeld door AristoZorg. Een cliënt van AristoZorg was terminaal en de vraag was of Irene de client kon overnemen. Samen aan de keukentafel bij AristoZorg werd er naar de zorgverzekeraar gebeld voor een oplossing en er volgde een pittig gesprek.

“Paar dagen na dit gesprek ben ik door AristoZorg benaderd dat ze wel iemand zochten zoals mij. Ze zochten een doortastend, gedreven, gepassioneerd persoon met de kennis die dit bedrijf nodig heeft.”    

Zin in een kop koffie? Koffie drinken kan altijd, zei Irene. Er volgde een mooi en inspirerend gesprek tussen Claudine (P&O) en Irene. Zou je ook een kop koffie willen drinken met Petra (directrice)? Koffie drinken kan altijd, was wederom het antwoord. En een nieuwe collega bij AristoZorg was een feit, vanaf 1 oktober j.l. is Irene als Regiomanager van het wijkteam Noord Holland Noord en huize Frankenstate aangesteld.

De timing was perfect en het aanbod past bij mij als persoon. Ik deel graag mijn passie en kennis door collega’s te motiveren, te stimuleren en te inspireren.”

Medewerkers in hun kracht zetten en begeleiden in de zogenoemde ‘zorgtrein’ om het voor iedereen plezierig te maken, is waar Irene voor staat. Vertrouwen winnen en geven, samenwerken, laagdrempeligheid en een goede werksfeer zijn voor Irene speerpunten om als Regiomanager te kunnen acteren. Haar motto is: “fouten maken bestaat niet: fouten zijn verbeterpunten en die dragen bij aan kwaliteit, waarbij vertrouwen de basis is voor alles.”

Haar doel? Met elkaar en van elkaar leren om hoog kwalitatieve zorg te bieden, waarbij AristoZorg onderscheidend kan zijn ten opzichte van andere zorg organisaties.

Twijfel je ook om in de zorg te werken? Volgens Irene kun je als je in de zorg werkt echt het verschil maken! Hoe mooi is het als je een bijdrage kan leveren aan de kwaliteit van iemands leven. Irene voelt zich dan ook als een vis in het water bij Aristozorg!