Heb jij oog voor jouw toekomst in de zorg?

Dan kun je bij AristoZorg in februari starten met de opleiding Verzorgende IG of Verpleegkundige.

Werkplezier, jezelf ontwikkelen en energie krijgen van je baan, dat vinden wij belangrijk bij AristoZorg. Want alleen als jij het naar je zin hebt, kan er ook een glimlach op het gezicht van onze cliënten verschijnen!

Dit is AristoZorg – de beste zorg

Het bedrijf is uitgegroeid tot een gedegen organisatie met ongeveer 170 medewerkers die zowel intramurale en extramurale zorg in Noord-Holland Noord leveren. De beste zorg bestaat ons inziens uit persoonlijk contact en oprechte belangstelling voor de cliënt. De zorgvraag, de zelfredzaamheid en de wensen van de cliënt stellen wij centraal in ons denken en handelen.

Dit is jouw team

Als BBL- of BOL-leerling kom je terecht in een warm en klein team. Dit zorgt ervoor dat er ten alle tijden bekende gezichten zijn voor de cliënten. Met een gezonde dosis humor wordt er nauw samengewerkt met jouw nieuwe collega’s, de cliënten, de mantelzorgers, de huisartsen en het ziekenhuis. Afspraak is afspraak en er wordt eerlijk en helder met elkaar gecommuniceerd. Successen vieren we graag, zowel klein als groot. Met regelmatig komen wij bij elkaar. Hier delen wij kennis en worden wij met elkaar slimmer en beter in ons vak. Wij stimuleren het aandragen van ideeën vanuit de gehele organisatie. Dit zorgt ervoor dat wij continue verbeteren en daardoor de beste zorg blijven leveren.

Dit ga je doen

Als BBL- of BOL-leerling vervul je een onmisbare en actieve rol in de dagelijkse activiteiten van onze cliënten. Je zorgt ervoor dat de cliënt in zijn directe omgeving goed kan functioneren, hierbij staat zijn eigen regie zoveel mogelijk voorop. Je leert op basis van vastgestelde plannen begeleiding, verzorging en ondersteuning te bieden. Je signaleert problematiek en leert hoe je op een correcte en respectvolle manier passende zorg kunt verlenen. Je bouwt een vertrouwensband op met cliënten.

Dit ben jij

Kwaliteit en deskundigheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je bent vlot, enthousiast, verzorgd, professioneel, gastvrij, creatief en probleemoplossend. Het belangrijkste om jouw leerperiode tot een succes te maken is jouw inzet, drive en een actieve leerhouding. Je hebt er zin in, wilt leren en straalt dat uit.

Dit breng je mee

  • Jij bent in het bezit van een opleiding VMBO-TL, KB of helpende plus om de opleiding verzorgende IG te starten.
  • Jij bent in het bezit van een opleiding VMBO-TL of verzorgende IG om de opleiding verpleegkundige te starten.

Dit biedt AristoZorg jou

Wij vinden het belangrijk dat jij tijdens je leerperiode begeleid wordt, er voldoende gelegenheid is om vragen te stellen en jij je gehoord en gesteund voelt: tweewekelijks heb je overleg met je vaste werkbegeleider en één dagdeel in de maand loopt je vaste Praktijkopleider met je mee.

Daarnaast mag jij dit van ons verwachten

  • Vergoeding van de opleiding. 
  • Salaris en prima arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT.
  • Leerarbeidsovereenkomst voor 24-32 uur per week voor de duur van de opleiding.
  • Een goede balans tussen je opleiding en de werkzaamheden op de afdelingen.
  • Je wordt in de praktijk begeleid door collega’s en de Praktijkopleider.
  • Een afwisselende baan in een collegiaal team met een prettige werksfeer.
  • Een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Waar kun je bij ons werken en leren?

Op onze locaties BuitenZorg in Zuid-Scharwoude, Ten Anker en Lyceumhof in Den Helder en in de Thuiszorg regio Bergen en Castricum.

Heb je interesse?

Bel met de afdeling leren en ontwikkelen op 072-5320909 of mail naar j.vanderwijk@aristozorg.nl dan maakt José van der Wijk, manager leren en ontwikkelen, graag een kennismakingsafspraak met je.

AristoZorg