Heb jij oog voor jouw toekomst in de zorg?

Dan kun je bij AristoZorg in september starten met de opleiding Verzorgende IG of Verpleegkundige.

Je weet het nu zeker! Je hebt een VMBO-TL of KB-diploma en je wilt verder studeren om in zorg te kunnen werken want je wilt je graag inzetten en iets betekenen voor anderen. Dan ben je bij ons welkom als Leerling Verzorgende Individuele Gezondheidszorg (VIG) of Verpleegkundige (Vpk). Je gaat een Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL)-opleidingstraject volgen: (betaald) werken en één dag per week de schoolbanken in.

Zo ziet jouw baan er uit

Als BBL-leerling vervul je een onmisbare en actieve rol in de dagelijkse activiteiten van onze cliënten. Je zorgt ervoor dat de cliënt in zijn directe omgeving goed kan functioneren, hierbij staat zijn eigen regie zoveel mogelijk voorop. Je leert op basis van vastgestelde plannen begeleiding, verzorging en ondersteuning te bieden. Je signaleert problematiek en leert hoe je op een correcte en respectvolle manier passende zorg kunt verlenen. Je bouwt een vertrouwensband op met cliënten.

Wie en wat zoeken wij?

  • Voor de BBL opleiding VIG of Vpk ben je in het bezit van een diploma VMBO-TL of KB. Als Helpende plus ben je ook welkom bij onze VIG-opleiding. Met een niveau 4 opleiding kan je terecht bij onze Vpk-opleiding.
  • Kwaliteit en deskundigheid staat bij jou hoog in het vaandel.
  • Je bent vlot, enthousiast, verzorgd, professioneel, gastvrij, creatief en probleemoplossend.
  • Je bent bereid om onregelmatig te werken.

Het belangrijkste om jouw leerperiode tot een succes te maken is jouw inzet, drive en een actieve leerhouding. Je hebt er zin in, wilt leren en straalt dat uit.

Dit bieden wij jou!

  • Bij AristoZorg vinden we het belangrijk dat jij tijdens je leerperiode begeleid wordt, er voldoende gelegenheid is om vragen te stellen en jij je gehoord en gesteund voelt: tweewekelijks heb je overleg met je vaste werkbegeleider en één dagdeel in de maand loopt je vaste praktijkopleider met je mee.
  • Vergoeding van de opleiding.
  • Salaris en prima arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT.
  • Leerarbeidsovereenkomst voor 24-32 uur per week voor de duur van de opleiding.
  • Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen: je krijgt trainingen om te werken aan je bevoegd- en bekwaamheden.
  • Bij goed functioneren tijdens je opleiding, gaan we met je in gesprek om samen te bespreken of je bij ons aan de slag kan als VIG of Vpk.

Waar kun je bij ons werken en leren?

Op onze locatie BuitenZorg in Zuid-Scharwoude en in de Thuiszorg regio Bergen, Castricum en Heiloo en op onze locaties Ten Anker en Lyceumhof in Den Helder.

Heb je interesse?

Bel het Leercentrum op 072-531 40 01 dan maakt José van der Wijk, manager Leercentrum, graag een kennismakingsafspraak met je.