Leerling verpleegkundige niveau 4

Beschik jij over het diploma en ervaring als Verzorgende IG en wil je gaan starten met de opleiding Verpleegkundige niveau 4? Dan komen wij graag met jou in contact.

Het leerwerktraject is bedoeld voor mensen die een nieuwe stap willen zetten in hun carrière in de zorg. In je functie lever je volledige verzorgende en verpleegtechnische zorg volgens het zorgplan in de leefsituatie van de cliënt.

Dit is AristoZorg – de beste zorg

In 2009 besloot Petra Okker dat de zorg aan cliënten beter kon. Dát was de reden dat zij AristoZorg oprichtte. De naam AristoZorg betekent niet voor niets: de beste zorg.

Zij begon aan de keukentafel en ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot een gedegen organisatie met 70 medewerkers die zowel zorg in de wijk leveren in Noord Holland Noord en  Kennemerland als op de Beschermd Wonen locatie in Zuid-Scharwoude. Deze teams worden ondersteund door de collega’s op het hoofdkantoor in Heiloo. Iedereen binnen AristoZorg kent Petra, zij is zichtbaar in de organisatie en haar deur staat altijd open. Vanwege de korte communicatielijnen schakelen wij snel in de uitvoering van de wensen van de cliënten. Ons motto is daarom ‘uw wens is onze zorg’.

De beste zorg leveren is waar AristoZorg nog steeds voor staat. Wij bieden hoogwaardige zorg op maat en zijn specialist in het leveren van zorg, advies en begeleiding. De beste zorg bestaat ons inziens uit persoonlijk contact en oprechte belangstelling voor de cliënt. De zorgvraag, de zelfredzaamheid en de wensen van de cliënt stellen wij centraal in ons denken en handelen.

Onze kernwaarden zijn: samen, respect, bereikbaar en betrouwbaar.

Dit is jouw team

Als leerling verpleegkundige kom je terecht in een warm en collegiaal team. Met een gezonde dosis humor wordt er nauw samengewerkt met de collega’s, de cliënten, de mantelzorgers, de huisartsen en het ziekenhuis. Afspraak is afspraak en er wordt eerlijk en helder met elkaar gecommuniceerd. Successen vieren we graag, zowel klein als groot, en doordat wij regelmatig bij elkaar komen delen wij kennis en worden wij met elkaar slimmer en beter in ons vak. Wij stimuleren het aandragen van ideeën vanuit de gehele organisatie waardoor wij continue verbeteren en daardoor de beste zorg blijven leveren. Daarnaast werken wij in kleine teams waardoor collega’s te allen tijde bekend zijn voor onze cliënten.

Dit ga je doen

 • Werken en leren combineren via de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL). Dit houdt in dat je werkt en leert in de praktijk; daarnaast ga je naar school;
 • Tijdens je opleiding word je begeleid door de praktijkopleider en door een verpleegkundige;
 • Zorgdragen voor de verzorging en verpleging van individuele en diverse groepen cliënten. Hierbij wordt uitgegaan van een methodische werkwijze (plannen, observeren, rapporteren en evalueren);
 • Je signaleert gezondheidsproblemen en onderhoudt contact met andere hulpverleners;
 • Je werkt zelfstandig en in teamverband binnen de bepaalde richtlijnen;
 • Je hebt affiniteit met het geven van werkbegeleiding aan leerlingen Verzorgende IG.

Dit ben jij

Kwaliteit en deskundigheid staat bij jou hoog in het vaandel. Daarnaast ben jij vlot, enthousiast, verzorgd, professioneel, gastvrij, creatief en probleemoplossend. Door jouw leergierigheid wil jij je graag blijven ontwikkelen in het vakgebied. Je bent een daadkrachtige leerling en je beschikt over een proactieve houding. Jouw empathisch vermogen, doortastendheid en verantwoordelijkheidsgevoel maken jou de collega waar wij naar op zoek zijn. Op jou kan men bouwen; je zegt wat je doet en je doet wat je zegt.

Dit breng je mee

 • Je hebt een diploma Verzorgende IG Niveau 3;
 • Je hebt een autonome werkhouding en kan ook goed samenwerken met teamleden en andere professionals in de keten;
 • J hebt een positieve, leergierige instelling en je werkt graag in een wijkteam;
 • Je bent bereid om onregelmatig te werken;
 • Je bent zowel mentaal als lichamelijk vitaal om het boeiende en betekenisvolle werk te kunnen doen;
 • Je beschikt over vervoer om naar de verschillende cliënten te reizen (auto, fiets of scooter)
 • Je bent flexibel.

Dit biedt AristoZorg jou

Werkplezier, jezelf ontwikkelen en energie krijgen van je baan, dat vinden wij belangrijk bij AristoZorg. Want alleen als jij het naar je zin hebt, kan er ook een glimlach op het gezicht van onze cliënten verschijnen! AristoZorg stelt niet alleen de cliënten centraal maar ook haar medewerkers en leerlingen. Jij mag het volgende van ons verwachten:

 • Je krijgt een leerarbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding voor 24 uur per week.
 • De opleiding en leermiddelen worden betaald door AristoZorg;
 • Nadat je het leerwerktraject met goed gevolg hebt afgerond is het de bedoeling dat je in aanmerking komt voor een dienstverband bij AristoZorg;
 • Salaris conform CAO VVT FWG 35;
 • Een inspirerende diverse werkomgeving en een uitdagende en afwisselende functie;
 • Een enthousiast team met grote betrokkenheid en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Solliciteer dan direct door ons een motivatiebrief met CV toe te sturen aan: peno@aristozorg.nl. Heb je vragen dan kun je contact opnemen met Claudine Laan, Manager Zorgondersteuning, via 06 – 53 56 12 35. Zie ook onze website www.aristozorg.nl