Locatiemanager – Ten Anker

28 tot 32 uur per week

Werkplezier, jezelf ontwikkelen en energie krijgen van je baan, dat vinden wij belangrijk bij AristoZorg. Want alleen als jij het naar je zin hebt, kan er ook een glimlach op het gezicht van onze cliënten verschijnen!

Dit is AristoZorg – de beste zorg

Het bedrijf uitgegroeid tot een gedegen organisatie met ongeveer 170 medewerkers die zowel intramurale en extramurale zorg in Noord-Holland Noord leveren. De beste zorg bestaat ons inziens uit persoonlijk contact en oprechte belangstelling voor de cliënt. De zorgvraag, de zelfredzaamheid en de wensen van de cliënt stellen wij centraal in ons denken en handelen.

Dit is jouw team

Als locatiemanager kom je terecht in een warm en klein team. Met een gezonde dosis humor wordt er nauw samengewerkt met jouw nieuwe collega’s, de cliënten, de mantelzorgers, de huisartsen en het ziekenhuis. Afspraak is afspraak en er wordt eerlijk en helder met elkaar gecommuniceerd. Successen vieren we graag, zowel klein als groot. Met regelmatig komen wij bij elkaar. Hier delen wij kennis en worden wij met elkaar slimmer en beter in ons vak. Wij stimuleren het aandragen van ideeën vanuit de gehele organisatie. Dit zorgt ervoor dat wij continue verbeteren en daardoor de beste zorg blijven leveren. De locatiemanager valt hiërarchisch rechtsreeks onder de regiomanager.

Dit ga je doen

Als locatiemanager ben je verantwoordelijk voor de afgesproken kwaliteit van zorg, het personeelsbeleid en de continuïteit en dienstverlening aan de bewoners en cliënten op onze locatie Ten Anker in Den Helder. Je ontwikkelt tactisch en operationeel beleid en vertaalt dit naar meerjarenplannen. Je geeft leiding aan de teams zorg en welzijn op de locatie. Daarnaast lever je als lid van het management team een actieve bijdrage aan organisatie-brede vraagstukken.

Dit ben jij

Als locatiemanager kun je jouw passie voor het werk overbrengen op medewerkers. Je beschikt over de nodige overtuigingskracht, empathisch vermogen en je weet goed onderscheid te maken in verantwoordelijkheden en waar deze thuis horen. Je herkent hulpvragen van collega’s en kan hen hierbij ondersteunen. Je kunt makkelijk schakelen tussen het managen van de operationele en de beleidsmatige kant. Je brengt duidelijkheid en structuur aan en bent consequent in je handelen.

Dit breng je mee

  • Je beschikt overeen afgeronde relevante opleiding op Hbo-niveau en management.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in de zorgsector.
  • Je hebt ervaring op het gebied van leidinggeven, management en coachen.
  • Ervaring met het vastleggen van informatie.

Dit biedt AristoZorg jou

  • Een afwisselende baan in een collegiaal team met een prettige werksfeer.
  • Een marktconform salaris volgens CAO VVT.
  • Een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Je krijgt de mogelijkheid voor een (vast) dienstverband.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Solliciteer dan direct door ons een motivatiebrief met CV toe te sturen aan: info@aristozorg.nl.

Voor vragen neem contact op met Petra Okker.

Acquisitie naar aanleiding van deze, of andere vacatures van AristoZorg, wordt niet op prijs gesteld.