Locatiemanager

Werkplezier, jezelf ontwikkelen en energie krijgen van je werk, dat vinden wij belangrijk bij AristoZorg. Wij hebben oog voor jou, zodat jij alle oog hebt voor onze zorgmedewerkers.

Als locatiemanager ben je verantwoordelijk voor de afgesproken kwaliteit van zorg, het personeelsbeleid en de continuïteit en dienstverlening aan de bewoners en cliënten op onze locaties Lyceumhof en Parkzicht in Den Helder. Je ontwikkelt tactisch en operationeel beleid en vertaalt dit naar meerjarenplannen. Je geeft leiding aan de teams zorg en welzijn op de locatie.

Wat neem jij mee?

Als locatiemanager kun je jouw passie voor het werk overbrengen op medewerkers. Je beschikt over de nodige overtuigingskracht, empathisch vermogen en je weet goed onderscheid te maken in verantwoordelijkheden en waar deze thuis horen. Je herkent hulpvragen van collega’s en kan hen hierbij ondersteunen.

Wij hebben voorkeur voor iemand met een professionele achtergrond in de zorg met tenminste een relevante afgeronde Hbo-opleiding en managementopleiding. Verder heb je  ervaring op het gebied van leidinggeven, management en coachen. Je kunt makkelijk schakelen tussen het managen van de operationele en de beleidsmatige kant. Je brengt duidelijkheid en structuur aan en bent consequent in je handelen.

Daarnaast lever je als lid van het management team een actieve bijdrage aan organisatie-brede vraagstukken. De locatiemanager valt hiërarchisch rechtsreeks onder de regiomanager.

Dit bieden we je

Wij vinden jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk! AristoZorg stelt niet alleen de cliënten centraal maar ook haar medewerkers. Er zijn voldoende mogelijkheden om je te (blijven) ontwikkelen.

Daarnaast mag je het volgende van ons verwachten:

  • Een overeenkomst voor 32 uur per week.
  • Wij bieden een marktconform salaris volgens de CAO VVT.
  • Een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Je krijgt de mogelijkheid voor een (vast) dienstverband.

Interesse gewekt?

Solliciteer dan direct door ons een motivatiebrief met CV toe te sturen aan: personeelszaken@aristozorg.nl. Heb je vragen dan kun je contact opnemen met Sandra Hessels, p&o adviseur, via 06-82045120.

Acquisitie naar aanleiding van deze, of andere vacatures van AristoZorg, wordt niet op prijs gesteld.