Onze dienstverlening

AristoZorg levert kwalitatief hoogwaardige wijkverpleegkundige zorg en services bij u thuis en in de buurt. Wij zijn een officieel (WTZI) erkende zorginstelling met als verzorgingsgebied Noord-Holland Noord en Kennemerland. 

AristoZorg is een brede zorgaanbieder en wij ondersteunen en begeleiden onze clienten waar nodig. Een greep van wat wij aanbieden: thuiszorg op maat, wonen met zorg (op locatie), huiskamerprojecten en een wijk inlooppunt.

Thuiszorg op maat. Wij zijn specialist in dementiezorg en bieden tevens advies en begeleiding over verschillende zorginhoudelijke en zorggerelateerde onderwerpen. Wilt u graag meer informatie onze thuiszorg en weten wat wij voor u kunnen beteken? Klik hier.

Wij bieden niet alleen thuiszorg maar ook zorg op locatie. Op locatie Buitenzorg in Zuid Scharwoude, Frankenstate in Bergen en Sans Souci in Castricum brengen de bekende gezichten van AristoZorg u ondersteuning. Meer weten over deze locaties? Klik dan hier.    

WIJK INLOOPPUNT

Wij bieden mensen de mogelijkheid binnen te lopen op de locatie aan de Stationsweg 87A in Heiloo. Onze medewerkers van het wijk inlooppunt geven u graag advies of hulp bij eenvoudige medische vragen, vage lichamelijke klachten, het regelen van ondersteuning of vragen over hoe je zo gezond mogelijk kunt leven met een chronische aandoening. Bekijk hier meer informatie.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAristoZorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

 

Bent u benieuwd wat clienten over ons zeggen? Bekijk hier de Zorgkaart Nederland. Bent u client bij AristoZorg en wilt u graag uw waardering geven? Klik hier links op ‘plaats een waardering’, alvast bedankt!