Parkzicht

Parkzicht 3

Het prachtige wooncomplex Parkzicht aan de Timorlaan bestaat uit een woontoren van tien verdiepingen en laagbouw met uitzicht op het Timorpark. Hier woont u zelfstandig met 24-uurs zorg van AristoZorg nabij.

Faciliteiten rond Parkzicht

Parkzicht ligt in een mooie, groene omgeving met het centrum op loopafstand. Mocht u hulp nodig hebben met persoonlijke verzorging of verpleging, dan biedt AristoZorg thuiszorg. Verder zijn er diverse faciliteiten van AristoZorg in de buurt:

  • Het naastgelegen wooncomplex Ten Anker bereikt u gemakkelijk via een loopbrug op de tweede etage. Handig voor als u gebruik wilt maken van de kapsalon of het restaurant Tijd. Ook voor gezellige activiteiten bent u zó in Ten Anker.
  • Aan de overkant ligt theehuis en herinneringsmuseum Paviljoen van Toen. In het gezellige theehuis kunt u genieten van heerlijke koffie met zelfgemaakte appeltaart, diverse pannenkoeken, tosti’s of een smakelijk omelet op brood. In het museum in het Paviljoen van Toen kunt u oude herinneringen ophalen bij wisselende exposities.
  • Het Timorpark biedt genoeg mogelijkheden voor beweging in de buitenlucht. Zo is er ook een beweegtuin waar iedereen gebruik van kan maken.

Aanvullende diensten 

Als aanvulling op het zelfstandig wonen kunnen wij, vanuit AristoZorg, u een maaltijdservice, personenalarmering of huishoudelijke ondersteuning aanbieden. U kunt hiervoor een servicepakket afsluiten voor € 260,- per maand. Dit servicepakket omvat het volgende:

  • Maaltijdservice: iedere dag een warme maaltijd bestaande uit een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Deze maaltijd wordt geserveerd in restaurant ‘Tijd’ tussen 12.00 en 13.00 uur.
  • Onderhoudsdienst: voor kleine klussen in huis bijvoorbeeld lamp vervangen, kraanleer vervangen, toilet ontstoppen, etc. (in de bijlage “Inhoud Klussendienst/ Onderhoudsabonnement) kunt u terug lezen wat er bij hoort)
  • Pakket Welzijn:  activiteiten in het restaurant ‘Tijd’ en huisbibliotheek.

U kunt daarbij ook kiezen voor het pakket: ‘gemak diensten’:

  • Was: 3 keer per week (tarief is € 79,- per maand)
  • Broodmaaltijden: dagelijks (tarief is € 60,- per maand)
  • Koffie en thee: verstrekking dagelijks (tarief is a € 45,- per maand)

Huren via Woningstichting Den Helder

Voor vragen over verhuur van de appartementen in Parkzicht verwijzen wij u graag naar Woningstichting Den Helder via www.wsdh.nl of 0223-677 677.