Praktijkopleider

28 uur per week

Werkplezier, jezelf ontwikkelen en energie krijgen van je baan, dat vinden wij belangrijk bij AristoZorg. Want alleen als jij het naar je zin hebt, kan er ook een glimlach op het gezicht van onze cliënten verschijnen!

Dit is AristoZorg – de beste zorg

In 2009 besloot Petra Okker dat de zorg aan cliënten beter kon. Dát was de reden dat zij AristoZorg oprichtte. De naam AristoZorg betekent niet voor niets: de beste zorg.

Zij begon aan de keukentafel en ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot een gedegen organisatie met 70 medewerkers die zowel zorg in de wijk leveren in Noord Holland Noord en  Kennemerland als op de Beschermd Wonen locatie in Zuid-Scharwoude. Deze teams worden ondersteund door de collega’s op het hoofdkantoor in Heiloo. Iedereen binnen AristoZorg kent Petra, zij is zichtbaar in de organisatie en haar deur staat altijd open. Vanwege de korte communicatielijnen schakelen wij snel in de uitvoering van de wensen van de cliënten. Ons motto is daarom ‘uw wens is onze zorg’.

De beste zorg leveren is waar AristoZorg nog steeds voor staat. Wij bieden hoogwaardige zorg op maat en zijn specialist in het leveren van zorg, advies en begeleiding. De beste zorg bestaat ons inziens uit persoonlijk contact en oprechte belangstelling voor de cliënt. De zorgvraag, de zelfredzaamheid en de wensen van de cliënt stellen wij centraal in ons denken en handelen.

Onze kernwaarden zijn: samen, respect, bereikbaar en betrouwbaar.

Dit is jouw team

Als praktijkopleider kom je terecht in een warm en collegiaal team op ons Leer- en innovatiecentrum in Heiloo. Met een gezonde dosis humor wordt er prettig samengewerkt met de collega’s op kantoor. Afspraak is afspraak en er wordt eerlijk en helder met elkaar gecommuniceerd. Successen vieren we graag, zowel klein als groot, en doordat wij regelmatig bij elkaar komen delen wij kennis en worden wij met elkaar slimmer en beter in ons vak. Wij stimuleren het aandragen van ideeën vanuit de gehele organisatie waardoor wij continue verbeteren en daardoor de beste zorg blijven leveren.

Dit ga je doen

Je coördineert de beroepspraktijkvorming van de stagiaires (BOL) of leerlingen in opleiding (BBL) en je bent verantwoordelijk voor de voortgang. Denk hierbij aan het verzorgen van activiteiten die te maken hebben met de introductie, de begeleiding en de beoordeling van de leerlingen/stagiaires. Je ontwikkelt en verzorgt de scholingen die plaatsvinden in het leer- en innovatie centrum en je loopt diensten mee zodat praktijksituaties kunnen worden afgetoetst.

Je onderhoudt externe contacten, bijvoorbeeld met de stagebegeleiders van school en intern beantwoord je interne vragen van medewerkers rondom scholingen en adviseer je de coördinator van het leercentrum ter verbetering rondom de processen op het gebied van scholingen. We zoeken een nieuwe collega die relevante ontwikkelingen signaleert en bespreekbaar maakt en daarnaast ook de integratie tussen theorie en praktijk bevordert.

Dit ben jij

We zoeken iemand die beschikt over tact, inlevingsvermogen en luistervaardigheid. Daarnaast kan jij stagiaires en leerlingen motiveren en inspireren. Je beschikt over een flexibele, klantgerichte instelling en kan tegenstellingen (theorie /praktijk) overbruggen en conflicten hanteren. Daarnaast kan je didactisch instrueren en begeleiden en beschik je over reflectieve vaardigheden.

Dit breng je mee

  • Hbo-diploma zorg of welzijn, minimaal deskundigheidsniveau 5.
  • Diploma Praktijkopleider specialisatie.
  • Kent relevante wet- en regelgeving m.b.t. beroepspraktijkvorming.
  • Onderhoudt de noodzakelijke kennis en vaardigheden door het lezen van vakliteratuur en het volgen van aanvullende cursussen.

Dit biedt AristoZorg jou

Wij vinden jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk! AristoZorg stelt niet alleen de cliënten centraal maar ook haar medewerkers. Er zijn voldoende mogelijkheden om je te (blijven) ontwikkelen. Daarnaast mag je het volgende van ons verwachten.

  • De mogelijkheid om een dag(deel) mee te draaien om de sfeer te proeven.
  • Een afwisselende baan in een collegiaal team met een prettige werksfeer.
  • Een overeenkomst voor 28 uur per week.
  • Een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Solliciteer dan direct door ons een motivatiebrief met CV toe te sturen aan: peno@aristozorg.nl. Heb je vragen dan kun je contact opnemen met Claudine Laan, manager zorgondersteuning, via 06–53561235. Zie ook onze website www.aristozorg.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze, of andere vacatures van AristoZorg, wordt niet op prijs gesteld.