Sociaal Pedagogisch Hulpverlener – Lyceumhof Den Helder (afdeling GGZ)

28 – 32 uur per week

Werkplezier, jezelf ontwikkelen en energie krijgen van je baan, dat vinden wij belangrijk bij AristoZorg. Want alleen als jij het naar je zin hebt, kan er ook een glimlach op het gezicht van onze cliënten verschijnen!

Dit is AristoZorg – de beste zorg

In 2009 besloot Petra Okker dat de zorg aan cliënten beter kon. Dát was de reden dat zij AristoZorg oprichtte. De naam AristoZorg betekent niet voor niets: de beste zorg.

Zij begon aan de keukentafel en nu, ruim 10 jaar later, is het bedrijf uitgegroeid tot een gedegen organisatie met 70 medewerkers die zowel zorg in de wijk leveren in Noord Holland Noord + Kennemerland als op een Beschermd Wonen locatie in Zuid-Scharwoude. Deze teams worden ondersteund door de collega’s op het hoofdkantoor in Heiloo. Iedereen binnen AristoZorg kent Petra, zij is zichtbaar in de organisatie en haar deur staat altijd open. Vanwege de korte communicatielijnen schakelen wij snel in de uitvoering van de wensen van de cliënten. Is motto is daarom ‘uw wens is onze zorg’.

De beste zorg leveren is waar AristoZorg nog steeds voor staat. Wij bieden hoogwaardige zorg op maat en zijn specialist in het leveren van zorg, advies en begeleiding. De beste zorg bestaat ons inziens uit persoonlijk contact en oprechte belangstelling voor de cliënt. De zorgvraag, de zelfredzaamheid en de wensen van de cliënt stellen wij centraal in ons denken en handelen.

Onze kernwaarden zijn: samen, respect, bereikbaar en betrouwbaar.

Dit is jouw team

Als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener kom je terecht in een warm en collegiaal team op onze locatie Lyceumhof in Den Helder (afdeling GGZ). Met een gezonde dosis humor wordt er prettig samengewerkt met de collega’s in de zorg. Afspraak is afspraak en er wordt eerlijk en helder met elkaar gecommuniceerd. Successen vieren we graag, zowel klein als groot, en doordat wij regelmatig bij elkaar komen delen wij kennis en worden wij met elkaar slimmer en beter in ons vak. Wij stimuleren het aandragen van ideeën vanuit de gehele organisatie waardoor wij continue verbeteren en daardoor de beste zorg blijven leveren.

Dit ga je doen

Als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener word je enthousiast als je anderen kunt helpen. Als je als hulpverlener ondersteuning kunt bieden aan jouw cliënten die door omstandigheden, beperkingen of belemmeringen extra pedagogische of psychiatrische ondersteuning nodig hebben in hun dagelijkse leven. Je vindt het leuk om te werken in de woon- en leefsituatie van jouw cliënten, deinst niet terug voor complexe situaties en denkt graag mee over oplossingen om jouw cliënten zo zelfstandig mogelijk te laten deelnemen aan de maatschappij. Verder bestaan jouw werkzaamheden onder andere uit:

Dit ben jij

Je hebt oog voor de kwetsbaarheid van bewoners door hun lichamelijk en/of geestelijke beperking en hoe dit zich kan uiten in gedrag. Daarnaast zie je ook het belang van welzijn, zingeving en aandacht voor bewoners. Je bent in staat om methodisch te denken en te handelen.

Dit breng je mee

Je beschikt overeen afgeronde relevante opleiding op HBO-niveau (SPH) en hebt bij voorkeur ervaring in de zorgsector. Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk. Ook non-verbale uitdrukkingsvaardigheden zijn van belang. Daarnaast is ervaring met het vastleggen van informatie van belang voor het opstellen van rapporten en begeleidingsplannen. Wij vinden het overigens belangrijker dat je bij ons én het gedachtegoed van onze organisatie past dan de ervaring die je reeds hebt opgebouwd.

Dit biedt AristoZorg jou

Wij vinden jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk! AristoZorg stelt niet alleen de cliënten centraal maar ook haar medewerkers. Er zijn voldoende mogelijkheden om je te (blijven) ontwikkelen. Daarnaast mag je het volgende van ons verwachten:

  • De mogelijkheid om een dag(deel) mee te draaien om de sfeer te proeven.
  • Een afwisselende baan in een collegiaal team met een prettige werksfeer.
  • Een overeenkomst voor 28 – 32 uur per week.
  • Een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een gedegen inwerkperiode waarin je wordt gekoppeld aan een collega, zodat jij vol vertrouwen aan de slag kunt.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Solliciteer dan direct door ons een motivatiebrief met CV toe te sturen aan: peno@aristozorg.nl. Heb je vragen dan kun je contact opnemen met Claudine Laan, Manager P&O, via 06 – 53 56 12 35. Zie ook onze website www.aristozorg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze, of andere vacatures van AristoZorg, wordt niet op prijs gesteld.