THUISZORG OP MAAT

Verzorging en verpleging

Onze medewerkers helpen u met de dagelijkse zorg-activiteiten, zoals hulp bieden bij het douchen, aan- en uit kleden, in- en uit bed gaan. Ook helpen wij u onder andere bij de verzorging van een stoma, een wond, geven wij injecties en helpen wij bij het spoelen van de blaas.

Paliatieve/ terminale zorg​

Onze medewerkers verlenen zorg aan clienten in de laatste levensfase. Ons belangrijkste doel van deze zorg is om de kwaliteit van het leven te behouden.

Begeleiding individueel​

Onze medewerkers bieden u praktische ondersteuning- en begeleiding om weer grip te krijgen op het leven van alledag.

Ons motto: uw wens is onze zorg

Heeft u zorg nodig en blijft u liever thuis? Dat begrijpen wij en daarom komen wij graag bij u langs. Of u nu persoonlijke verzorging nodig heeft, verpleging of juist hulp in het huishouden? Het mag allemaal. 

Wij leveren kwalitatief hoogwaardige wijkverpleegkundige zorg en services bij u thuis en in de buurt. Tevens zijn wij een officieel (WTZI) erkende zorginstelling met als verzorgingsgebied Noord-Holland Noord en Kennemerland.

Wij werken met kleine teams, waardoor u altijd met bekende gezichten en vertrouwde handen van doen heeft. 

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u misschien particuliere thuiszorg? Bel ons of kom bij ons langs, u bent van harte welkom!