Thuiszorg

Heeft u zorg nodig en blijft u liever thuis wonen? Dat begrijpen wij en daarom komen wij graag bij u langs. AristoZorg bepaalt samen met u welke zorg u van ons wilt ontvangen. Wij vinden het belangrijk  dat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen en leven, precies zoals u dat gewend bent. Onze zorgmedewerkers zijn stuk voor stuk gemotiveerde en geïnteresseerde professionals. Wij werken in kleinschalige teams, zodat u vertrouwde zorg krijgt van zorgprofessionals die dicht bij u staan en u begrijpen.

De kracht van AristoZorg ligt in onze persoonlijke aanpak. Wij weten wie u bent en wat u wilt. Dankzij de betrokkenheid van onze zorgmedewerkers voelt u zich bij AristoZorg thuis en gehoord! 

Wij geven zorg aan mensen thuis in de regio Kennemerland en Noord-Holland-Noord (incl. Den Helder).

Verzorging en verpleging

Heeft u zorg nodig en wilt u graag thuis blijven wonen? Een helpende hand maakt veel verschil. Bijvoorbeeld wanneer alledaagse taken u niet zo goed meer afgaan. Of als u herstelt van een operatie of ziekte. Ook wanneer u als mantelzorger voor iemand met dementie zorgt, is wat extra hulp fijn. Met de juiste thuiszorg blijft u zo lang mogelijk wonen en leven zoals u dat wilt.

Wij hebben oog voor uw zorg
Bij AristoZorg krijgt u thuiszorg op maat. Dat betekent dat wij de luisteren naar uw wensen en kijken naar uw specifieke behoeftes. Daar passen wij de zorg op aan. U krijgt de thuiszorg die u nodig heeft, van professionele en enthousiaste zorgmedewerkers.

Persoonlijk contact opnemen
Wilt u weten wat AristoZorg voor u kan doen? Neem gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en aanvullende diensten.

Begeleiding individueel

Onze medewerkers bieden u praktische ondersteuning en begeleiding om weer grip te krijgen op het leven van alledag.

Palliatieve/ terminale zorg

Onze medewerkers verlenen zorg aan cliënten in de laatste levensfase. Het belangrijkste doel van deze zorg is om de kwaliteit van het leven zo goed mogelijk te houden.