Vacature Planner

AristoZorg is op zoek naar twee Planners (organisatie overkoepelend) beide voor 24 uur per week.

Vind je het leuk de juiste match te maken tussen de zorgvraag van onze cliënten en de deskundigheid en beschikbaarheid van onze collega’s? En wil je aan de slag bij een zorgorganisatie waar werkplezier, ontwikkeling en eigen initiatief voorop staat? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Werken bij AristoZorg

AristoZorg is 15 jaar geleden opgericht met het idee om ouderenzorg beter te organiseren. De beste zorg bestaat uit persoonlijk contact en oprechte belangstelling voor de mensen die wij verzorgen. De zorgvraag, de zelfredzaamheid en de wensen van de cliënt stellen wij centraal in ons denken en handelen. AristoZorg is een dynamische organisatie waar we met 150 collega’s zowel intramurale als extramurale zorg verlenen in Noord-Holland Noord.

Welkom in ons team

Een goede werksfeer is heel belangrijk. Daarom ga je werken in een warm en klein team. Je nieuwe collega’s vangen je op en werken je goed in. We communiceren op een heldere manier met elkaar en er is volop ruimte voor eigen ideeën. Met een gezonde dosis humor werk je samen met je nieuwe collega’s en cliënten en bouw je een netwerk op bestaande uit mantelzorgers, huisartsen en de medewerkers van het ziekenhuis. We komen regelmatig bij elkaar om kennis te delen, zodat we slimmer gaan werken. En uiteraard vieren we de successen, klein of groot.

Dit ga je doen

Als planner draag je zorg voor een evenwichtig rooster voor de verschillende zorgteams waarbij je zowel oog hebt voor de wensen en behoeften van onze cliënten als de beschikbaarheid en deskundigheid van de collega’s. Je belangrijkste taak is het opstellen van planningen en roosters op afdelingsniveau die leiden tot een adequate bezetting in onze zorglocaties. Bij uitval van medewerkers zorg je voor het opvullen van openstaande roosters, waar mogelijk met eigen medewerkers en naar behoefte door de inzet van onze flexpool of externe bureaus.

Daarnaast zijn dit jouw verantwoordelijkheden:

 • Je bent het aanspreekpunt voor de locatiemanager en zorgteams en geeft advies, gevraagd en ongevraagd.
 • Het signaleren en aanpakken van zowel actuele knelpunten als capaciteitsproblemen op de langere termijn.
 • Onze teams tijdig voorzien van de juiste roosterinformatie.
 • Binnen de kaders van de raamafspraken onderhoud je contact met de flexpool en externe bureaus.
 • Je zorgt voor een goede registratie van de geplande en gewerkte uren in ONS en muteert deze zo nodig.

Wie ben jij?

Kwaliteit en deskundigheid staan bij jou hoog in het vaandel. Met een nauwkeurige en proactieve houding ga je uitdagingen niet uit de weg en je vindt het leuk om roosterpuzzels op te lossen. Je bent duidelijk in je communicatie met collega’s en bent in staat om snel te schakelen, zelfs in hectische situaties.

 • Je hebt de vakopleiding personeelsplanning afgerond of je bent bereid deze te volgen.
 • Je beschikt over goede communicatievaardigheden.
 • Je hebt kennis van relevante wetgeving (ATW), kwaliteitskaders en procedures binnen de zorgsector.
 • Ervaring met het werken in ONS is een pre.

Dit bieden wij jou

 • Een contract voor 24 uur per week.
 • Een salaris in schaal FWG-40 en goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VVT, waaronder 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract.
 • Voldoende mogelijkheden om je te (blijven) ontwikkelen.
 • Een afwisselende baan in een collegiaal team met een prettige werksfeer.
 • Jouw werkdagen zijn in overleg en de werkzaamheden worden verricht op onze locaties in Alkmaar, Den Helder en Zuid-Scharwoude.

Interesse gewekt?

Herken jij jezelf in dit profiel en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar personeelszaken@aristozorg.nl Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze, of andere vacatures van AristoZorg, wordt niet op prijs gesteld.