Verzorgende IG (Den Helder)

Verzorgende IG (nachtdienst)

Ons team op de locatie Ten Anker in Den Helder is op zoek naar een collega Verzorgende IG niveau 3 voor de nachtdiensten voor 24 – 32 uur per week.

Werkplezier, jezelf ontwikkelen en energie krijgen van je baan, dat vinden wij belangrijk bij AristoZorg. Want er verschijnt alleen een lach op het gezicht van onze cliënten als jij het naar je zin hebt!

Dit is AristoZorg – de beste zorg

AristoZorg is dynamische organisatie met ongeveer 150 medewerkers die zowel intramurale en extramurale zorg in Noord-Holland Noord leveren. De beste zorg bestaat ons inziens uit persoonlijk contact en oprechte belangstelling voor de cliënt. De zorgvraag, de zelfredzaamheid en de wensen van de cliënt stellen wij centraal in ons denken en handelen.

Dit is jouw team

Je komt terecht in een warm en klein team. Dit zorgt ervoor dat er ten alle tijden bekende gezichten zijn voor de cliënten. Met een gezonde dosis humor werk je samen met je nieuwe collega’s, cliënten, mantelzorgers, huisartsen en de medewerkers van het ziekenhuis. We communiceren op een eerlijke en heldere manier met elkaar en successen, klein of groot, vieren we graag, Regelmatig komen wij bij elkaar om kennis uit te wisselen om slimmer te werken en beter te worden in ons vak. Wij stimuleren dat je ideeën aandraagt, want dit zorgt ervoor dat wij continue beter worden en daardoor de beste zorg blijven leveren.

Dit ga je doen

Als nachtdienst medewerker ben je het veilige vaste punt tijdens de nacht. Iemand die goed kan luisteren en kan handelen op momenten wanneer je zelfstandig een beslissing moet nemen. Je verleent methodisch-, proces-, resultaat- en cliëntgericht verpleegkundige zorg, waaronder verpleegtechnische handelingen en psychosociale begeleiding aan de cliënt. Je voert controles uit, signaleert en rapporteert veranderingen in lichaamsfuncties, gedrag en welbevinden bij de cliënt. Je ondersteunt bij omgevingscondities en randvoorwaarden om het zelfmanagement, herstel, gezondheid, vitaliteit en kwaliteit van leven zoveel mogelijk te bevorderen. Daarnaast monitor, bevorder, bewaak en evalueer je de kwaliteit, veiligheid en continuïteit van de zorgverlening en verleen je voorlichting, advies en instructie. Je werkt hierbij verbindend samen met formele en informele zorgverleners en draagt actief bij aan continue verbeteren.

Dit ben jij

Kwaliteit en deskundigheid staan bij jou hoog in het vaandel. Je bent een daadkrachtig persoon en je beschikt over een proactieve houding, empathisch vermogen, doortastendheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Bij AristoZorg vinden wij het belangrijker dat je bij ons én onze cliënten past, dan de ervaring die je hebt.

Dit breng je mee

  • Je bent in het bezit van het diploma niveau 3 en bent BIG-geregistreerd.
  • Je bent bekent met de beroepscode.
  • Je bent beschikbaar voor de nachtdiensten.
  • Je beschikt over goede computervaardigheden.

Dit biedt AristoZorg jou

  • Een contract voor 24 – 32 uur per week.
  • Voldoende mogelijkheden om je te (blijven) ontwikkelen.
  • Een afwisselende baan in een collegiaal team met een prettige werksfeer.
  • Salaris en overig pakket aan arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT, waaronder 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een uitgebreide inwerkperiode waarin je wordt gekoppeld aan een collega, zodat jij vol vertrouwen aan de slag kunt.

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan je CV en motivatiebrief. Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze, of andere vacatures van AristoZorg, wordt niet op prijs gesteld.