Zorgbemiddelaar – HBO

24-32 uur per week

Werkplezier, jezelf ontwikkelen en energie krijgen van je baan, dat vinden wij belangrijk bij AristoZorg. Want alleen als jij het naar je zin hebt, kan er ook een glimlach op het gezicht van onze cliënten verschijnen!

Dit is jouw team

Als Zorgbemiddelaar kom je terecht in een warm en collegiaal team. Met een gezonde dosis humor wordt er nauw samengewerkt met de collega’s, de cliënten, de mantelzorgers, de huisartsen en het ziekenhuis. Afspraak is afspraak en er wordt eerlijk en helder met elkaar gecommuniceerd. Successen vieren we graag, zowel klein als groot, en doordat wij regelmatig bij elkaar komen delen wij kennis en worden wij met elkaar slimmer en beter in ons vak. Wij stimuleren het aandragen van ideeën vanuit de gehele organisatie waardoor wij continue verbeteren en daardoor de beste zorg blijven leveren. Daarnaast werken wij in kleine teams waardoor collega’s te allen tijde bekend zijn voor onze cliënten.

Dit ga je doen

Jouw rol is het om als Zorgbemiddelaar ervoor zorg te dragen dat de cliënt op basis van een goede indicatie/financiering passende zorg ontvangt bij de thuiszorg, in één van onze zorgcentra of op de revalidatie. Als medewerker Zorgbemiddeling ben je de spin in het web. Je houdt je bezig met het organiseren van de zorgverlening voor potentiële cliënten van AristoZorg. Je hebt intensief contact met de cliënt, diens eerste contactpersoon, ziekenhuizen en andere zorgaanbieders. Je werkt nauw samen met de locaties en wijkteams van AristoZorg. De wens van de cliënt staat in deze centraal.


Wat komt er zoal op je pad tijdens je werkdag:

 • Opnames regelen middels het inventariseren van de zorgvraag en het in overleg met de verwijzer, de cliënt zelf en de eerste contactpersoon uitzoeken welk zorg product, binnen de Thuiszorg of één van de locaties het best passend is op basis van de afgegeven indicatie.
 • Aanvraag (her)indicaties en ondersteunen van locaties en huisverpleegkundigen bij aanvragen;
 • Wachtlijstbeheer;
 • Bijdrage aan telefonische, schriftelijke en digitale bereikbaarheid van AristoZorg;
 • Adviseren, informeren en administreren over product- en dienstverlening van AristoZorg binnen de kaders van de verschillende financieringsstromen.

Dit ben jij

Kwaliteit en deskundigheid staat bij jou hoog in het vaandel. Daarnaast ben jij vlot, enthousiast, verzorgd, professioneel, gastvrij, creatief en probleemoplossend. Door jouw leergierigheid wil jij je graag blijven ontwikkelen in het vakgebied. Je bent een ondernemende en daadkrachtige IG-er en je beschikt over een proactieve houding. Jouw empathisch vermogen, doortastendheid en verantwoordelijkheidsgevoel maken jou de collega waar wij naar op zoek zijn. Op jou kan men bouwen; je zegt wat je doet en je doet wat je zegt. Wij vinden het belangrijker dat je bij ons én onze cliënten past dan de ervaring die je reeds hebt opgebouwd.

Dit breng je mee

 • Je bent in het bezit van een diploma HBO-V;
 • Je hebt relevante ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de gezondheidszorg en kennis van financieringsstromen in de (ouderen)zorg;
 • Wij zoeken een collega met de volgende competenties: flexibel, integer, vindingrijk, gericht op samenwerken, initiatiefrijk, zelfstandig, goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en doorzettingsvermogen.

Dit biedt AristoZorg jou

Wij vinden jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk! AristoZorg stelt niet alleen de cliënten centraal maar ook haar medewerkers. Er zijn voldoende mogelijkheden om je te (blijven) ontwikkelen, denk hierbij aan coaching on the job als e-learning!

Daarnaast mag je het volgende van ons verwachten:

 • Een afwisselende baan in een collegiaal team met een prettige werksfeer.
 • Een overeenkomst voor 24-32 uur per week.
 • Een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een gedegen inwerkperiode waarin je wordt gekoppeld aan een collega, zodat jij vol vertrouwen aan de slag kunt.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Solliciteer dan direct door ons een motivatiebrief met CV toe te sturen aan Petra Okker, Bestuurder AristoZorg: petra.okker@aristozorg.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze, of andere vacatures van AristoZorg, wordt niet op prijs gesteld.