Door op de vloer te blijven staan, behoudt Romilda haar helikopterview
Romilda interview

Sinds haar zeventiende heeft Romilda in verpleeghuizen, in de gehandicaptenzorg en bij GGZ gewerkt. Op haar negentiende was ze al een gediplomeerd ziekenverzorger, waarin zij een lange tijd voor ouderen en dementerenden in de psychogeriatrische zorg heeft gezorgd. In de tussentijd nog de opleiding: Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV), gevolgd door de verkorte Verpleegkundige opleiding. Nadat zij hier klaar mee was maakte Romilda de stap naar de crisis opvang in de ouderenzorg. Geestelijk fantastisch werk, maar lichamelijk werd het haar te zwaar.

Dit is even in een notendop de jarenlange ervaring van Romilda in de zorg. Inmiddels is ze 43 jaar en nog steeds toe aan een nieuwe ervaring in de zorg. Dat werd de thuiszorg! Wel dezelfde branche -de zorg-, echter een andere tak van sport en in een andere functie: coördinerend verpleegkundige bij AristoZorg.

Omdat AristoZorg een kleine zorgorganisatie is, is de functie coördinerend verpleegkundige nog nieuw. Dit betekent dat de functie nog vorm moet gaan krijgen en daar ziet Romilda juist veel uitdaging in. In haar nieuwe functie vindt ze het belangrijk dat ze een helikopterview behoudt en een schakel is tussen het team en management.

Romilda blijft graag leren en ontwikkelen en AristoZorg biedt daarin de mogelijkheden. Ze gaat ervoor om haar kennis en kunde van de afgelopen jaren over te brengen in het team, met als doel de zorg en het team naar een nóg hoger niveau te brengen.

Team AristoZorg is heel erg blij met de komst van Romilda en wenst haar veel succes toe!