Wonen in BuitenZorg

Zorgeloos Wonen

In woon-zorgcomplex BuitenZorg te Zuid-Scharwoude kunt u Zorgeloos Wonen. Zorgeloos Wonen is het plezier en de zekerheid van een eigen plek, maar wel met de veiligheid en vertrouwdheid van BuitenZorg. Een gezellige plek, waar altijd wat te doen is.

Inrichting

Alle appartementen hebben een aparte voordeur, een eigen badkamer en een kleine keuken. U heeft uw eigen privacy en kunt gezelschap opzoeken door gewoon uw voordeur uit te stappen. In het gemeenschappelijke restaurant en de (binnen) tuin is er altijd wel plek voor een praatje.

Extra service

Wat heeft u nodig om het naar uw zin te hebben? Omdat u misschien andere wensen heeft dan uw buren, hebben we een groot aanbod aan extra diensten waar u uit kunt kiezen. Een greep uit het aanbod:

  • Alarmopvolging
  • Maaltijden aan huis
  • Huishoudelijke hulp
  • Gezamenlijke activiteiten

Zorgwoningen

Mensen die zorgbehoeftig zijn of 75 jaar en ouder zijn, kunnen in aanmerking komen voor een zorgwoning. Dit zijn zelfstandige woningen waar zorg- en dienstverlening mogelijk is met een Wlz indicatie, MPT en VPT. De woningen zijn dan ook te vinden in de nabijheid van het ontmoetingsplein waar je als bewoner van een zorgwoning gebruik kan maken van de dagactiviteiten.

Wachttijden 

De wachttijd voor het verkrijgen van een zorgwoning hangt af van de inschrijfduur, eventuele voorkeuren of zorgindicatie en de medische of sociale urgentie.