Ten Anker

Wonen in Ten Anker

U voelt zich zeker snel thuis in Ten Anker waar u comfortabel woont op een prachtige plek aan het Timorpark en nabij het centrum.

Ten Anker – Zo woont u er

In Ten Anker woont u in kamers met een woonkamer en slaapkamer in één met een aparte badkamer. Ten Anker ligt aan de Timorlaan en is een biedt een fijn thuis voor bewoners.

Wie kunnen hier wonen?

In Ten Anker kunt u zelfstandig wonen en is geschikt voor mensen met een lichamelijke zorgvraag, zoals WLZ zorg (Wet langdurige zorg) en VPT (Volledig pakket thuis).

Voor vragen over verhuur van de appartementen in Ten Anker verwijzen wij u graag naar Woonzorg Nederland via https://www.woonzorg.nl/

Voorzieningen in Ten Anker

Er zijn uitstekende voorzieningen, zoals:

  • Dagbesteding
  • Het sfeervolle restaurant Tijd waar u dagelijks kunt eten of koffiedrinken met anderen. De welzijnsdienst organiseert hier regelmatig gezellige activiteiten, zoals bingo en filmmiddagen. Naast bewoners zijn mensen van buitenaf van harte welkom in restaurant Tijd.
  • Een winkeltje, kapsalon en pedicure.

Centrale ligging in een groene omgeving

Vanuit de appartementen heeft u een mooi uitzicht op de binnentuin of het Timorpark. Ten Anker ligt centraal: het centrum is dichtbij en de huisartsenpraktijk en apotheek liggen om de hoek. De Noordwest Ziekenhuisgroep bevindt zich slechts 500 meter verderop. De bus stopt voor de deur, zodat u snel in bijvoorbeeld het centrum bent.

Timorpark tegenover uw thuis

Vanuit Ten Anker bent u zo in het prachtig aangelegde Timorpark waar u heerlijk kunt wandelen of gebruikmaken van de beweegtuin.

Meer informatie over wonen in Ten Anker

Wilt u meer informatie over wonen in Ten Anker? Neem dan contact op: 0223 – 615546.

Contactgegevens

Timorlaan 139
1782 DR Den Helder
0223 – 61 55 46