Leerling verpleegkundig specialist

Werkplezier, jezelf ontwikkelen en energie krijgen van je baan, dat vinden wij belangrijk bij AristoZorg. Want alleen als jij het naar je zin hebt, kan er ook een glimlach op het gezicht van onze cliënten verschijnen!

Dit is AristoZorg – de beste zorg

Het bedrijf is uitgegroeid tot een gedegen organisatie met ongeveer 170 medewerkers die zowel intramurale en extramurale zorg in Noord-Holland Noord leveren. De beste zorg bestaat ons inziens uit persoonlijk contact en oprechte belangstelling voor de cliënt. De zorgvraag, de zelfredzaamheid en de wensen van de cliënt stellen wij centraal in ons denken en handelen.

Dit is jouw team

Als leerling verpleegkundig specialist kom je terecht in een warm team op de locaties Ten Anker en Lyceumhof in Den Helder onder leiding van de Specialist Ouderen Geneeskunde (SOG). De SOG is minimaal 8 uur per week aanwezig. Het team werkt met een gezonde dosis humor nauw samen met de cliënten, de mantelzorgers, de huisartsen en het ziekenhuis. Afspraak is afspraak en er wordt eerlijk en helder met elkaar gecommuniceerd. Successen vieren we graag, zowel klein als groot. Met regelmatig komen wij bij elkaar om kennis te delen met als doel elkaar slimmer en beter in ons vak te maken. Wij stimuleren het aandragen van ideeën vanuit de gehele organisatie. Dit zorgt ervoor dat wij continue verbeteren en daardoor de beste zorg blijven leveren.

Dit ga je doen

In de functie leerling verpleegkundig specialist werk je vanuit een academisch, probleemoplossend en analytisch denkkader. Je leert je domein specifieke kennis op een hoog niveau toe te passen en waarborgt in samenwerking met andere disciplines de kwaliteit van zorg. Je wordt ingezet voor een omschreven groep patiënten waarmee je individuele behandelrelaties aangaat. Vanuit het perspectief van de patiënt bied je geïntegreerde verpleegkundige zorg en behandeling aan ter bevordering van de continuïteit en kwaliteit van zowel de verpleegkundige zorg als de medische behandeling. Op basis van klinisch redeneren kom je als verpleegkundig specialist binnen een multidisciplinair team tot een diagnose. In aansluiting hierop pas je evidence-based (deel)interventies toe, indiceer en verricht je voorbehouden handelingen. Je hebt een voortrekkersrol op het gebied van innovatie en levert een bijdrage aan de deskundigheidsbevordering van eigen en andere disciplines en aan de kwaliteit van de zorg. De titel ‘verpleegkundig specialist’ is een wettelijk beschermde titel en uitsluitend voorbehouden aan diegenen die aan de hierboven omschreven definitie voldoen.

Dit ben jij

Kwaliteit en deskundigheid staan bij jou hoog in het vaandel. Je bent een ondernemende en daadkrachtige verpleegkundige en beschikt over een proactieve houding. Jouw empathisch vermogen, doortastendheid en verantwoordelijkheidsgevoel maken jou de collega waar wij naar op zoek zijn. Je hebt ten behoeve van de eigen praktijksituatie ervaring en/of belangstelling voor innovatie en toegepast wetenschappelijk onderzoek. Vanuit jouw functie als verpleegkundige heb jij aantoonbaar een voortrekkersrol bij de planning, uitvoering en evaluatie van de zorg en behandeling van patiënten.

Dit breng je mee

  • Je bent in het bezit van een HBO-V diploma (volgens artikel 3 Wet BIG).
  • Je hebt tenminste drie jaar werkervaring opgedaan als gediplomeerd HBO verpleegkundige.

Dit biedt AristoZorg jou

  • Een leerwerktraject, waarbij je de 2-jarige opleiding ingaat.
  • De mogelijkheid om je op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen.
  • Een goede balans tussen je opleiding en de werkzaamheden op de afdelingen.
  • Je wordt in de praktijk begeleid door een medisch mentor.
  • Een afwisselende baan in een collegiaal team met een prettige werksfeer.
  • Een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Solliciteer dan direct door ons een motivatiebrief met CV toe te sturen aan: info@aristozorg.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze, of andere vacatures van AristoZorg, wordt niet op prijs gesteld.