Niveau 3 Verzorgende IG – locatie Buitenzorg Zuid-Scharwoude

Werkplezier, jezelf ontwikkelen en energie krijgen van je baan, dat vinden wij belangrijk bij AristoZorg. Want alleen als jij het naar je zin hebt, kan er ook een glimlach op het gezicht van onze cliënten verschijnen!

Dit is AristoZorg – de beste zorg

In 2009 besloot Petra Okker dat de zorg aan cliënten beter kon. Dát was de reden dat zij AristoZorg oprichtte. De naam AristoZorg betekent niet voor niets: de beste zorg.

Zij begon aan de keukentafel en ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot een  organisatie met 170 medewerkers die zowel zorg in de wijk leveren in Noord Holland Noord en Kennemerland als op de Beschermd Wonen locatie in Zuid-Scharwoude. Ook hebben we drie verpleeghuizen in Den Helder. De teams op de verschillende locaties worden ondersteund door de collega’s op het hoofdkantoor in Alkmaar.

De beste zorg leveren is waar AristoZorg voor staat. Wij bieden hoogwaardige zorg op maat en zijn specialist in het leveren van zorg, advies en begeleiding. De beste zorg bestaat ons inziens uit persoonlijk contact en oprechte belangstelling voor de cliënt. De zorgvraag, de zelfredzaamheid en de wensen van de cliënt stellen wij centraal in ons denken en handelen.

Onze kernwaarden zijn: samen, respect, bereikbaar en betrouwbaar.

Dit is jouw team

Als Verzorgende niveau 3 IG kom je terecht in een warm en collegiaal team. Met een gezonde dosis humor wordt er nauw samengewerkt met de collega’s, de cliënten, de mantelzorgers, de huisartsen en het ziekenhuis. Afspraak is afspraak en er wordt eerlijk en helder met elkaar gecommuniceerd. Successen vieren we graag, zowel klein als groot, en doordat wij regelmatig bij elkaar komen delen wij kennis en worden wij met elkaar slimmer en beter in ons vak. Wij stimuleren het aandragen van ideeën vanuit de gehele organisatie waardoor wij continue verbeteren en daardoor de beste zorg blijven leveren. Daarnaast werken wij in kleine teams waardoor collega’s te allen tijde bekend zijn voor onze cliënten.

Dit ga je doen

Je verleent methodisch-, proces-, resultaat- en cliëntgericht verpleegkundige zorg, waaronder verpleegtechnische handelingen en psychosociale begeleiding aan de cliënt. Je voert controles uit, signaleert en rapporteert veranderingen in lichaamsfuncties, gedrag en welbevinden bij de cliënt. Je ondersteunt bij omgevingscondities en randvoorwaarden om het zelfmanagement, herstel, gezondheid, vitaliteit en kwaliteit van leven zoveel mogelijk te bevorderen. Daarnaast monitor, bevorder, bewaak en evalueer je de kwaliteit, veiligheid en continuïteit van de zorgverlening en verleen je voorlichting, advies en instructie. Je werkt hierbij verbindend samen met formele en informele zorgverleners en draagt actief bij aan continue verbeteren.

Dit ben jij

Kwaliteit en deskundigheid staat bij jou hoog in het vaandel. Daarnaast ben jij vlot, enthousiast, verzorgd, professioneel, gastvrij, creatief en probleemoplossend. Door jouw leergierigheid wil jij je graag blijven ontwikkelen in het vakgebied. Je bent een ondernemende en daadkrachtige IG-er en je beschikt over een proactieve houding. Jouw empathisch vermogen, doortastendheid en verantwoordelijkheidsgevoel maken jou de collega waar wij naar op zoek zijn. Op jou kan men bouwen; je zegt wat je doet en je doet wat je zegt. Wij vinden het belangrijker dat je bij ons én onze cliënten past dan de ervaring die je reeds hebt opgebouwd.

Dit breng je mee

 • Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende niveau 3 IG, en hebt bij voorkeur ervaring in de thuiszorg en bent op de hoogte van de beroepscode.
 • Je bent beschikbaar voor ochtend-, avond en weekenddiensten.
 • Je beschikt bij voorkeur over een auto, of bent bereid de cliënten per fiets te bezoeken.

Dit biedt AristoZorg jou

Wij vinden jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk! AristoZorg stelt niet alleen de cliënten centraal maar ook haar medewerkers. Er zijn voldoende mogelijkheden om je te (blijven) ontwikkelen, denk hierbij aan coaching on the job als e-learning!

Daarnaast mag je het volgende van ons verwachten:

  • De mogelijkheid om een dienst mee te lopen om de sfeer te proeven.
  • Een afwisselende baan in een collegiaal team met een prettige werksfeer.
  • Een overeenkomst voor 24-28 uur per week.
  • Een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een gedegen inwerkperiode waarin je wordt gekoppeld aan een collega, zodat jij vol vertrouwen aan de slag kunt.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Solliciteer dan direct door ons een motivatiebrief met CV toe te sturen aan: info@aristozorg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze, of andere vacatures van AristoZorg, wordt niet op prijs gesteld.