Regieverpleegkundige

Ons team op de locatie Ten Anker in Den Helder is op zoek naar een Regieverpleegkundige niveau 6 voor 24 – 36 uur per week.

Wil jij werken bij een kleinschalige zorgorganisatie waarin persoonlijk contact, wonen en het welzijn van bewoners centraal staan? Ben je opzoek naar een werkplek waarin je echt je ziel kunt leggen, kunt meedenken over verbeterslagen in zorgprocessen en kwaliteit, en verantwoordelijk bent voor de uitvoering en begeleiding hiervan? Sluit je dan aan bij ons als regieverpleegkundige niveau 6 en bouw mee aan toekomstbestendige zorg binnen de locaties van AristoZorg.

Werken bij AristoZorg

AristoZorg is 15 jaar geleden opgericht met het doel om de ouderenzorg beter te organiseren. Wij geloven dat de beste zorg bestaat uit persoonlijk contact en oprechte belangstelling voor de mensen die wij ondersteunen. De zorgvraag, zelfredzaamheid en wensen van onze cliënten staan centraal in ons denken en handelen. AristoZorg is een dynamische organisatie waar we met 150 collega’s zowel intramurale als extramurale zorg verlenen in Noord-Holland Noord. Op onze locatie Ten Anker wonen momenteel 58 cliënten, met een brede doelgroep variërend van psychogeriatrie (PG) tot somatiek.

Dit ga je doen

In de rol van regieverpleegkundige niveau 6 ben je verantwoordelijk voor het coördineren en regisseren van de zorg, zowel op cliëntniveau als organisatiebreed bij AristoZorg. Je treedt op als regisseur van het gehele zorgproces voor de cliënt en neemt het voortouw in onvoorspelbare situaties. Je voert intakegesprekken met nieuwe cliënten en indiceert de benodigde zorg. Daarnaast lever je verpleegtechnische zorg en creëer je passende omgevingscondities en randvoorwaarden om het zelfmanagement, herstel, de gezondheid, vitaliteit en kwaliteit van leven van de cliënt zoveel mogelijk te bevorderen.

Daarnaast coördineer, bevorder, bewaak en evalueer je de kwaliteit, veiligheid en continuïteit van de zorgverlening en geef je voorlichting, advies en instructie aan cliënten. Je werkt hierbij verbindend samen met formele en informele zorgverleners. Je draagt bij aan continue verbetering en coacht op een positieve wijze je collega’s in het team. Dit doe je samen met de twee andere regieverpleegkundigen, waarmee je een team vormt. Jij werkt voornamelijk op onze locatie Ten Anker, maar trekt dit ook door naar onze andere locaties in Den Helder, Alkmaar en Zuid-Scharwoude.

Met elkaar zijn jullie verantwoordelijk voor de zorginhoud voor onze cliënten en adviseer je gevraagd en ongevraagd de locatiemanager ter borging en behoud van de kwaliteit. Je bent veel in gesprek hierover en leert over en verbetert de zorgtrajecten. Je bent een belangrijke schakel. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opnameproces en wachtlijstbeheer van onze cliënten en bepaal je (in samenspraak met de locatiemanager) of een cliënt bij ons kan komen wonen. Je hebt veel contact met onder andere familie, medisch specialisten en andere zorgcollega’s.

Je start de dag met het team en neemt wekelijks deel aan overleggen over het kwaliteitverbeterteam en de incidentencommissie, waarbij je je inzet om processen rondom klachten te verbeteren.

Wie ben jij?

Om de rol van regieverpleegkundige niveau 6 zo goed mogelijk invulling te kunnen geven, ben jij daadkrachtig, proactief, empathisch en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat:

  • Je in het bezit bent van het diploma verpleegkundige niveau 6, BIG geregistreerd en bevoegd en bekwaam bent;
  • Je kwaliteit en deskundigheid hoog in het vaandel hebt staan en op de hoogte bent van de beroepscode;
  • Je flexibel bent voor het draaien van dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten;
  • Je beschikt over goede computervaardigheden.

Dit bieden wij jou

Bij onswerk je in een kleinschalige zorgomgeving met korte lijnen en persoonlijke aandacht voor onze cliënten en voor elkaar! Wij bieden jou:

  • Een baan met veel afwisseling waar je je hart en ziel in kwijt kunt en zowel voor Ten Anker als organisatiebreed impact kunt maken;
  • Unieke ondersteuning vanuit ‘Waardigheid en Trots’, waarbij je kunt meekijken en leren van de operationeel coaches;
  • Een goed salaris en aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VVT, waaronder 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract;
  • Een uitgebreide inwerkperiode waarin je wordt gekoppeld aan een collega, zodat jij vol vertrouwen aan de slag kunt.

Interesse gewekt?

Ben jij klaar om echt impact te maken, bij te dragen aan de kwaliteit van onze zorg en werk je graag in een gezellig team? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar personeelszaken@aristozorg.nl. Wij kijken uit naar je sollicitatie!