Thuiszorg Den Helder

Thuiszorg

Locatie Zuid-Scharwoude

Werken bij

Thuiszorg

Thuis blijven wonen maar wel met de nodige zorg?

buitenzorg website

Wonen op locatie BuitenZorg in Zuid-Scharwoude?

IMG_7021 (1)

Wonen op één van de locaties in Den Helder?

Werken bij

Wij zoeken nieuwe collega’s! Bekijk hier onze vacatures.

Met thuiszorg in Den Helder toch thuis blijven wonen

Veel ouderen die lichamelijke of geestelijke klachten krijgen, zien op tegen een eventuele verhuizing naar een zorginstelling. Hoewel u hier goed wordt verzorgd, blijft het een enorme stap om de woning te verlaten waar u al jarenlang woont. Gelukkig is vandaag de dag de aandacht erg gericht op het zo lang mogelijk thuiswonen. Ook als u veel zorg nodig heeft, dan is het met thuiszorg in Den Helder nog steeds mogelijk om thuis te blijven wonen. De zorgverleners komen dan bij u thuis, zodat u in uw eigen vertrouwde omgeving blijft en hier de nodige zorg krijgt.
[expander_maker id=”1″ more=”Lees meer” less=”Read less”]

Iedere vorm van zorg thuis in Den Helder

In principe kunt u van vrijwel iedere vorm van zorg thuis in Den Helder gebruikmaken. Dit wordt mogelijk gemaakt door de professionele thuiszorgmedewerkers van AristoZorg. De kracht van thuiszorg door AristoZorg, zijn kleine teams en een persoonlijke benadering. Moet u met bepaalde lichte zorgtaken geholpen worden of heeft u verpleging nodig? Wij maken het voor u mogelijk en dit allemaal in uw eigen omgeving thuis. Wij zijn er ook als u tijdelijke thuiszorg nodig heeft, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname. Mede door onze thuiszorgmedewerkers, zult thuis goed kunnen herstellen. Thuiszorg van AristoZorg is ook ideaal om uw mantelzorgers te ontlasten.

Kies voor thuiszorg in Den Helder door AristoZorg

Heeft u zorg nodig maar wilt u wel thuis blijven wonen? Dit is tegenwoordig heel goed mogelijk met thuiszorg in Den Helder van AristoZorg. Wij kiezen altijd voor de persoonlijke aanpak. Dit houdt in, dat wij met u om de tafel gaan zitten en uw zorgvraag behandelen. U krijgt de zorg die u nodig heeft én door gemotiveerde en ervaren thuiszorgmedewerkers. Naast verpleging en dagelijkse zorg, kunt u ook bij ons terecht voor palliatieve zorg. Zo verlenen wij zorg in de laatste levensfase, in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis.

[/expander_maker]
Locaties en zorggebieden

Ons verzorgingsgebied is Noord-Holland Noord en Kennemerland.