Vacature Locatiemanager Zorg Lyceumhof en Parkzicht

Onze collega’s op de locaties Lyceumhof en de dagbesteding Parkzicht in Den Helder zijn op zoek naar een Locatiemanager Zorg voor minimaal 32 uur per week.

Werkplezier, jezelf ontwikkelen en energie krijgen van je werk, dat vinden wij belangrijk bij AristoZorg. Wij hebben oog voor jou, zodat jij alle oog hebt voor onze zorgmedewerkers.

Werken bij AristoZorg

AristoZorg is 15 jaar geleden geboren met het idee om ouderenzorg beter te organiseren. De beste zorg bestaat uit persoonlijk contact en oprechte belangstelling voor de mensen die wij verzorgen. De zorgvraag, de zelfredzaamheid en de wensen van de cliënt stellen wij centraal in ons denken en handelen. AristoZorg is een dynamische organisatie waar we met 150 collega’s zowel intramurale als extramurale zorg verlenen in Noord-Holland Noord.

Welkom in ons team

Een goede werksfeer is heel belangrijk. Daarom ga je werken in een warm en klein team. Je nieuwe collega’s vangen je op en werken je goed in. We communiceren op een heldere manier met elkaar en er is volop ruimte voor eigen ideeën. Met een gezonde dosis humor werk je samen met je nieuwe collega’s en cliënten en bouw je een netwerk op bestaande uit mantelzorgers, huisartsen en de medewerkers van het ziekenhuis. We komen regelmatig bij elkaar om kennis te delen, zodat we slimmer gaan werken. En uiteraard vieren we de successen, klein of groot.

Dit ga je doen

Als locatiemanager van het Lyceumhof en de dagbesteding in Parkzicht in Den Helder ben je verantwoordelijk voor de afgesproken kwaliteit van zorg, het personeelsbeleid en tevredenheid van je team, een positief bedrijfsresultaat (van jouw locaties) en de continuïteit en dienstverlening aan de bewoners en cliënten. Je ontwikkelt tactisch en operationeel beleid en vertaalt dit naar strategisch meerjarenplannen. Je geeft leiding aan de teams zorg en welzijn op de locaties. Daarnaast lever je als lid van het managementteam een actieve bijdrage aan organisatie-brede vraagstukken. Als locatiemanager val je hiërarchisch rechtsreeks onder de Bestuurder. Voor de komende jaren ligt er een duidelijke opdracht; zorgdragen voor een solide basis op beide locaties, met optimale kwaliteit van zorg en met aandacht voor medewerkerstevredenheid.

Wie ben jij?

Je kunt jouw passie voor het werk overbrengen op onze medewerkers. Jouw managementstijl kenmerkt zich als verbindend en resultaatgericht. Je beschikt over de nodige overtuigingskracht en je weet goed onderscheid te maken in verantwoordelijkheden en waar deze thuis horen. Je herkent hulpvragen van collega’s en kan hen hierbij ondersteunen.

Wij hebben voorkeur voor iemand met een professionele achtergrond in de zorg met tenminste een relevante afgeronde Hbo-opleiding en managementopleiding. Verder heb je ervaring op het gebied van leidinggeven, management en coachen. Je kunt makkelijk schakelen tussen het managen van de operationele en de beleidsmatige kant. Je brengt duidelijkheid en structuur aan en je bent consequent in je handelen. Het is een pre als je bekent bent met het werken in ONS NEDAP en AFAS.

Dit bieden wij jou

  • Een contract voor 32 – 36 uur per week.
  • Een uitstekend salaris en uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VVT, waaronder 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract.
  • Voldoende mogelijkheden om je te (blijven) ontwikkelen.
  • Een afwisselende baan in een collegiaal team met een prettige werksfeer.
  • Een gedegen inwerkperiode waarin je wordt gekoppeld aan een collega Locatiemanager, zodat jij vol vertrouwen aan de slag kunt.

Interesse gewekt?

Herken jij jezelf in dit profiel en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar personeelszaken@aristozorg.nl. Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze, of andere vacatures van AristoZorg, wordt niet op prijs gesteld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.