Vacature Verpleegkundige

Ons team op de locatie Ten Anker in Den Helder is op zoek naar een collega Verpleegkundige niveau 4 voor 24 – 32 uur per week.

Wil je graag aan de slag bij een zorgorganisatie waar werkplezier, ontwikkeling en eigen initiatief voorop staat? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Werken bij AristoZorg

AristoZorg is 15 jaar geleden geboren met het idee om ouderenzorg beter te organiseren. De beste zorg bestaat uit persoonlijk contact en oprechte belangstelling voor de mensen die wij verzorgen. De zorgvraag, de zelfredzaamheid en de wensen van de cliënt stellen wij centraal in ons denken en handelen. AristoZorg is een dynamische organisatie waar we met 150 collega’s zowel intramurale als extramurale zorg verlenen in Noord-Holland Noord.

Welkom in ons team

Een goede werksfeer is heel belangrijk. Daarom ga je werken in een warm en klein team. Je nieuwe collega’s vangen je op en werken je goed in. We communiceren op een heldere manier met elkaar en er is volop ruimte voor eigen ideeën. Met een gezonde dosis humor werk je samen met je nieuwe collega’s en cliënten en bouw je een netwerk op bestaande uit mantelzorgers, huisartsen en de medewerkers van het ziekenhuis. We komen regelmatig bij elkaar om kennis te delen, zodat we slimmer gaan werken. En uiteraard vieren we de successen, klein of groot.

Dit ga je doen

 • Je voert gedegen intakegesprekken met nieuwe cliënten en indiceert de zorg.
 • Je levert verpleegtechnische zorg en creëert passende omgevingscondities en randvoorwaarden om het zelfmanagement, het herstel, de gezondheid, de vitaliteit en kwaliteit van leven van de cliënt zoveel mogelijk te bevorderen.
 • Je coördineert, bevordert, bewaakt en evalueert de kwaliteit, veiligheid en continuïteit van de zorgverlening en verleent voorlichting, advies en instructie aan cliënten.

Wie ben jij?

Kwaliteit en deskundigheid staan bij jou hoog in het vaandel. Je bent een daadkrachtig persoon en je beschikt over een proactieve houding. Jouw empathisch vermogen, doortastendheid en verantwoordelijkheidsgevoel maken jou de collega waar wij naar op zoek zijn. Wij vinden het belangrijker dat je bij ons én onze cliënten past dan de ervaring die je hebt.

 • Je bent in het bezit van het diploma Verpleegkundige niveau 4 en bent BIG geregistreerd.
 • Je bent op de hoogte van de beroepscode.
 • Je bent beschikbaar voor dag, avond, nacht en weekenddiensten.
 • Je beschikt over goede computer vaardigheden.

Dit bieden wij jou

 • Een contract voor 24 – 32 uur per week.
 • Een goed salaris en goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VVT, waaronder 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract.
 • Voldoende mogelijkheden om je te (blijven) ontwikkelen.
 • Een afwisselende baan in een collegiaal team met een prettige werksfeer.
 • Een uitgebreide inwerkperiode waarin je wordt gekoppeld aan een collega, zodat jij vol vertrouwen aan de slag kunt.

Interesse gewekt?

Herken jij jezelf in dit profiel en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar personeelszaken@aristozorg.nl Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze, of andere vacatures van AristoZorg, wordt niet op prijs gesteld.