Vakantiewerk

Vakantiewerk in de zorg?

Kom jij deze zomer als zorgstudent werken bij AristoZorg?

Flexibel ervaring opdoen in een leuk team!

Volg jij een zorgopleiding niveau 3, 4 of 5 en heb je minimaal het eerste leerjaar van niveau 2, 3 of 4 afgerond? Wil je praktijkervaring opdoen in het vak waarvoor je aan het leren bent? Dan hebben wij de leukste en ideale vakantiebaan voor jou!

Je werkt op de momenten dat het jou goed uitkomt, dat kan zowel overdag, in de avonden en/of in de weekenden! Je plant jouw diensten in overleg met de locatie of het team zelf in. Dit maakt dat jouw bijbaan ook goed te combineren is met je opleiding, stage en je sociale leven.

Wij bieden jou een marktconform salaris, een dynamische en leerzame werkomgeving én de mogelijkheid diverse (bij)scholingen te volgen.

Werkplezier, jezelf ontwikkelen en energie krijgen van je baan, dat vinden wij belangrijk bij AristoZorg. Want alleen als jij het naar je zin hebt, kan er ook een glimlach op het gezicht van onze cliënten verschijnen!

Onze kernwaarden zijn: samen, respect, bereikbaar en betrouwbaar. Sluiten deze aan op wie

jij bent? Reageer dan snel!

Na de zomer is het mogelijk om naast je opleiding flexibel te blijven werken.

Dit is jouw team

Als vakantie-zorgmedewerker kom je terecht in een warm en collegiaal team. Met een gezonde dosis humor wordt er nauw samengewerkt met de collega’s, de cliënten, de mantelzorgers, de huisartsen en het ziekenhuis. Afspraak is afspraak en er wordt eerlijk en helder met elkaar gecommuniceerd. Successen vieren we graag, zowel klein als groot, en doordat wij regelmatig bij elkaar komen delen wij kennis en worden wij met elkaar slimmer en beter in ons vak. Wij stimuleren het aandragen van ideeën vanuit de gehele organisatie waardoor wij continue verbeteren en daardoor de beste zorg leveren. Daarnaast werken wij in kleine teams waardoor collega’s te allen tijde bekend zijn voor onze cliënten.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Solliciteer dan direct door ons een motivatiebrief met CV toe te sturen aan: peno@aristozorg.nl. Heb je vragen dan kun je contact opnemen met Claudine Laan, manager zorgondersteuning, via 06 – 53 56 12 35. Zie ook onze website www.aristozorg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze, of andere vacatures van AristoZorg,

wordt niet op prijs gesteld.