Verpleeghuis Den Helder

Thuiszorg

Locatie Zuid-Scharwoude

Werken bij

Thuiszorg

Thuis blijven wonen maar wel met de nodige zorg?

buitenzorg website

Wonen op locatie BuitenZorg in Zuid-Scharwoude?

IMG_7021 (1)

Wonen op één van de locaties in Den Helder?

Werken bij

Wij zoeken nieuwe collega’s! Bekijk hier onze vacatures.

Bent u op zoek naar en betrouwbaar verpleeghuis in Den Helder?

Er kunnen tijden komen dat u niet meer in staat bent om volledig zelfstandig te zijn. U heeft dan misschien 24 uur per dag verzorging nodig. Nu zullen familieleden tot veel in staat zijn, maar voortdurende verzorging, dag en nacht door familie is vrijwel onmogelijk. Bij veel mensen heerst er de angst om naast het afhankelijk te zijn, ook nog te moeten verhuizen naar een verpleeghuis. Dit is begrijpelijk. Bij AristoZorg vindt u een verpleeghuis in Den Helder, waar wij onze best doen om u in een veilige, vertrouwde en huiselijke omgeving te laten wonen.

[expander_maker id=”1″ more=”Lees meer” less=”Read less”]

Waarom kiezen voor de AristoZorg verpleeghuizen in Den Helder?

De verpleeghuizen in Den Helder van AristoZorg staan bekend om hun mooie ligging, gemakkelijke bereikbaarheid en een uitstekende zorgverlening. Kampt u met lichamelijke klachten of lijdt u aan een bepaalde vorm van dementie? Dan vindt u in onze verpleeghuizen in Den Helder een vertrouwde omgeving waar u tot uzelf komt en waar u centraal staat. Het bieden van geborgenheid en met aandacht voor de dingen die u nog wel kunt zijn bij ons erg belangrijk. Zo stemmen wij onze zorg altijd af met u en uw naaste familieleden. Niets is bij ons onmogelijk, ook zorg op maat niet en waarbij u altijd zelf altijd de regie houdt.

Kies voor een betrouwbaar verpleeghuis in Den Helder van AristoZorg

Bij AristoZorg staat uw wijze van leven centraal. Ook al heeft u 24 uur per dag bepaalde zorg nodig, ieder mens verlangt naar zoveel mogelijk zelfstandigheid. Misschien dat dit niet voor iedereen mogelijk is, wij creëren in ons verpleeghuis in Den Helder alle omstandigheden voor een huiselijke woonomgeving waar u zich veilig en thuis voelt. Onze medewerkers verlenen op professionele en vriendelijke wijze zorg, met oog voor uw waardigheid. Wilt u meer weten over de verpleeghuizen van AristoZorg? Vul het online contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

[/expander_maker]
Locaties en zorggebieden

Ons verzorgingsgebied is Noord-Holland Noord en Kennemerland.