Verpleegkundige – niveau 4 – Den Helder

16- 32 uur per week

Werkplezier, jezelf ontwikkelen en energie krijgen van je baan, dat vinden wij belangrijk bij AristoZorg. Want alleen als jij het naar je zin hebt, kan er ook een glimlach op het gezicht van onze cliënten verschijnen!

Dit is AristoZorg – de beste zorg

Het bedrijf uitgegroeid tot een gedegen organisatie met ongeveer 170 medewerkers die zowel intramurale en extramurale zorg in Noord-Holland Noord leveren. De beste zorg bestaat ons inziens uit persoonlijk contact en oprechte belangstelling voor de cliënt. De zorgvraag, de zelfredzaamheid en de wensen van de cliënt stellen wij centraal in ons denken en handelen.

Dit is jouw team

Als Verpleegkundige kom je terecht in een warm en klein team. Dit zorgt ervoor dat er ten alle tijden bekende gezichten zijn voor de cliënten. Met een gezonde dosis humor wordt er nauw samengewerkt met jouw nieuwe collega’s, de cliënten, de mantelzorgers, de huisartsen en het ziekenhuis. Afspraak is afspraak en er wordt eerlijk en helder met elkaar gecommuniceerd. Successen vieren we graag, zowel klein als groot. Met regelmatig komen wij bij elkaar. Hier delen wij kennis en worden wij met elkaar slimmer en beter in ons vak. Wij stimuleren het aandragen van ideeën vanuit de gehele organisatie. Dit zorgt ervoor dat wij continue verbeteren en daardoor de beste zorg blijven leveren.

Dit ga je doen

Je voert gedegen intakegesprekken met nieuwe cliënten en indiceert de zorg. Je levert verpleegtechnische zorg en creëert passende omgevingscondities en randvoorwaarden. Dit doe je om het zelfmanagement, het herstel, de gezondheid, de vitaliteit en kwaliteit van leven van de cliënt zoveel mogelijk te bevorderen. Daarnaast coördineer, bevorder, bewaak en evalueer je de kwaliteit, veiligheid en continuïteit van de zorgverlening. Je verleent ook voorlichting, advies en instructie aan cliënten.

Dit ben jij

Kwaliteit en deskundigheid staan bij jou hoog in het vaandel. Je bent een daadkrachtige verpleegkundige en je beschikt over een proactieve houding. Jouw empathisch vermogen, doortastendheid en verantwoordelijkheidsgevoel maken jou de collega waar wij naar op zoek zijn. Wij vinden het belangrijker dat je bij ons én onze cliënten past dan de ervaring die je hebt.

Dit breng je mee

  • Je bent in het bezit van het diploma Verpleegkundige niveau 4.
  • Je bent BIG geregistreerd.
  • Je beschikt over goede computer vaardigheden.

Dit biedt AristoZorg jou

  • Voldoende mogelijkheden om je te (blijven) ontwikkelen.
  • Een afwisselende baan in een collegiaal team met een prettige werksfeer.
  • Een wisselt rooster, waarbij jij zowel de ochtend, middag, avond en weekenddiensten gaat draaien.
  • Een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een gedegen inwerkperiode waarin je wordt gekoppeld aan een collega, zodat jij vol vertrouwen aan de slag kunt.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Solliciteer dan direct door ons een motivatiebrief met CV toe te sturen aan: info@aristozorg.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze, of andere vacatures van AristoZorg, wordt niet op prijs gesteld.