Verpleegkundige – niveau 4 – BuitenZorg

Ons team op de locatie BuitenZorg in Zuid-Scharwoude is op zoek naar een Verpleegkundige voor 24-28 uur per week.

Werkplezier, jezelf ontwikkelen en energie krijgen van je werk, dat vinden wij belangrijk bij AristoZorg. Wij hebben oog voor jou, zodat jij alle oog hebt voor onze cliënten.

Dit is jouw team

Als verpleegkundige kom je terecht in een warm en collegiaal team. Met een gezonde dosis humor wordt er nauw samengewerkt met de collega’s, de cliënten, de mantelzorgers, de huisartsen en het ziekenhuis. Afspraak is afspraak en er wordt eerlijk en helder met elkaar gecommuniceerd. Successen vieren we graag, zowel klein als groot, en doordat wij regelmatig bij elkaar komen delen wij kennis en worden wij met elkaar slimmer en beter in ons vak. Wij stimuleren het aandragen van ideeën vanuit de gehele organisatie waardoor wij continu verbeteren en daardoor de beste zorg blijven leveren. Daarnaast werken wij in kleine teams waardoor collega’s te allen tijde bekend zijn voor onze cliënten.

Dit ga je doen

Je levert verpleegtechnische zorg en creëert passende omgevingscondities en randvoorwaarden om het zelfmanagement, het herstel, de gezondheid, de vitaliteit en kwaliteit van leven van de cliënt zoveel mogelijk te bevorderen. Daarnaast coördineer, bevorder, bewaak en evalueer je de kwaliteit, veiligheid en continuïteit van de zorgverlening en verleen je voorlichting, advies en instructie aan cliënten. Je werkt hierbij verbindend samen met formele en informele zorgverleners.

Dit ben jij

Kwaliteit en deskundigheid staat bij jou hoog in het vaandel. Daarnaast ben jij vlot, enthousiast, verzorgd, professioneel, gastvrij, creatief en probleemoplossend. Door jouw leergierigheid wil jij je graag blijven ontwikkelen in het vakgebied. Je bent een daadkrachtige verpleegkundige en je beschikt over een proactieve houding. Jouw empathisch vermogen, doortastendheid en verantwoordelijkheidsgevoel maken jou de collega waar wij naar op zoek zijn. Op jou kan men bouwen; je zegt wat je doet en je doet wat je zegt.

Wij vinden het belangrijker dat je bij ons én onze cliënten past dan de ervaring die je reeds hebt opgebouwd.

Dit breng je mee

•        Je bent in het bezit van het diploma Verpleegkundige niveau 4, bent BIG geregistreerd.

•        Je bent beschikbaar voor ochtend-, avond en weekenddiensten.

•        Je beschikt bij voorkeur over een auto, of bent bereid de cliënten per fiets te bezoeken.

•        Je beschikt over goede computer vaardigheden.

Dit biedt AristoZorg jou

Wij vinden jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk! AristoZorg stelt niet alleen de cliënten centraal maar ook haar medewerkers. Er zijn voldoende mogelijkheden om je te (blijven) ontwikkelen, denk hierbij aan coaching on the job als e-learning!

Daarnaast mag je het volgende van ons verwachten:

•        De mogelijkheid om een dienst mee te lopen om de sfeer te proeven.

•        Een afwisselende baan in een collegiaal team met een prettige werksfeer.

•        Een overeenkomst voor 24-28 uur per week.

•        Een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

•        Een inwerkperiode waarin je wordt gekoppeld aan een collega, zodat jij vol vertrouwen aan de slag kunt.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Solliciteer dan direct door ons een motivatiebrief met CV toe te sturen aan: personeelszaken@aristozorg.nl. Heb je vragen dan kun je contact opnemen met Sandra Hessels, p&o adviseur, via 06-82045120.

Acquisitie naar aanleiding van deze, of andere vacatures van AristoZorg, wordt niet op prijs gesteld.