Verzorgende IG Den Helder

24 – 32 uur per week

Werkplezier, jezelf ontwikkelen en energie krijgen van je baan, dat vinden wij belangrijk bij AristoZorg. Want alleen als jij het naar je zin hebt, kan er ook een glimlach op het gezicht van onze cliënten verschijnen!

Dit is AristoZorg – de beste zorg

Het bedrijf is uitgegroeid tot een professionele en dynamische organisatie met ongeveer 170 medewerkers die zowel intramurale en extramurale zorg in Noord-Holland Noord leveren. De beste zorg bestaat ons inziens uit persoonlijk contact en oprechte belangstelling voor de cliënt. De zorgvraag, de zelfredzaamheid en de wensen van de cliënt stellen wij centraal in ons denken en handelen.

Dit is jouw team

Je komt terecht in een warm en klein team. Dit zorgt ervoor dat er ten alle tijden bekende gezichten zijn voor de cliënten. Met een gezonde dosis humor werk je samen met je nieuwe collega’s, cliënten, mantelzorgers, huisartsen en de medewerkers van het ziekenhuis. We communiceren op een eerlijke en heldere manier met elkaar en successen, klein of groot, vieren we graag, Regelmatig komen wij bij elkaar om kennis uit te wisselen om slimmer te werken en beter te worden in ons vak. Wij stimuleren dat je ideeën aandraagt, want dit zorgt ervoor dat wij continue beter worden en daardoor de beste zorg blijven leveren.

Dit ga je doen

Je voert gedegen intakegesprekken met nieuwe cliënten en indiceert de zorg. Je levert verpleegtechnische zorg en creëert passende omgevingscondities en randvoorwaarden. Dit doe je om het zelfmanagement, het herstel, de gezondheid, de vitaliteit en kwaliteit van leven van de cliënt zoveel mogelijk te bevorderen. Daarnaast coördineer, bevorder, bewaak en evalueer je de kwaliteit, veiligheid en continuïteit van de zorgverlening. Je verleent ook voorlichting, advies en instructie aan cliënten.

Dit ga je doen

Je voert intakegesprekken met nieuwe cliënten en indiceert de zorg. Je levert verpleegtechnische zorg en creëert passende omgevingscondities en randvoorwaarden. Dit doe je om het zelfmanagement, het herstel, de gezondheid, de vitaliteit en kwaliteit van leven van de cliënt zoveel mogelijk te bevorderen. Daarnaast coördineer, bevorder, bewaak en evalueer je de kwaliteit, veiligheid en continuïteit van de zorgverlening. Je verleent ook voorlichting, advies en instructie aan cliënten.

Dit ben jij

Kwaliteit en deskundigheid staan bij jou hoog in het vaandel. Je bent een daadkrachtig persoon en je beschikt over een proactieve houding, empathisch vermogen, doortastendheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Bij AristoZorg vinden wij het belangrijker dat je bij ons én onze cliënten past, dan de ervaring die je hebt.

Dit breng je mee

  • Je bent in het bezit van het diploma niveau 3.
  • Je beschikt over goede computervaardigheden.

Dit biedt AristoZorg jou

  • Voldoende mogelijkheden om je te (blijven) ontwikkelen.
  • Een afwisselende baan van 24 – 32 uur in een collegiaal team met een prettige werksfeer.
  • Een wisselend rooster, waarbij jij zowel de ochtend-, middag-, avond- en weekenddiensten gaat draaien.
  • Een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een uitgebreide inwerkperiode waarin je wordt gekoppeld aan een collega, zodat jij vol vertrouwen aan de slag kunt.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Dan maken we graag kennis met jou! Mail je cv en motivatiebrief naar personeelszaken@aristozorg.nl. Voor vragen over de functie kun je vragen naar Mirjam Stoeckart, 0223 – 699 790.   

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.