Verzorgingstehuis Alkmaar

Thuiszorg

Locatie Zuid-Scharwoude

Werken bij

Thuiszorg

Thuis blijven wonen maar wel met de nodige zorg?

buitenzorg website

Wonen op locatie BuitenZorg in Zuid-Scharwoude?

IMG_7021 (1)

Wonen op één van de locaties in Den Helder?

Werken bij

Wij zoeken nieuwe collega’s! Bekijk hier onze vacatures.

Prettig wonen in een verzorgingstehuis in Alkmaar

Met het ouder worden, worden ook de dagelijkse werkzaamheden lastiger om uit te voeren. U wordt minder mobiel en misschien kan traplopen niet meer of u heeft hulpmiddelen nodig? Nu is het gelukkig mogelijk om met de juiste hulpmiddelen nog zelfstandig thuis te blijven wonen. Dit is helaas niet in alle gevallen zo. Misschien voelt u zich wel onzeker in uw eigen huis, doordat er niet altijd zorg aanwezig is? Misschien moet u dan eens een verzorgingstehuis in Alkmaar overwegen. Uiteraard is verhuizen altijd lastig, maar u hoeft niet perse te vertrekken uit uw geliefde Alkmaar. Ook in een verzorgingstehuis in Alkmaar zult u erg prettig kunnen wonen.
[expander_maker id=”1″ more=”Lees meer” less=”Read less”]

Is wonen in een verzorgingshuis in Alkmaar iets voor u?

Hoewel de aandacht bij ouderen vaak gericht is op het zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in hun eigen huis, moet u een verzorgingshuis in Alkmaar niet helemaal uitsluiten. Helemaal niet als u kiest voor een verzorgingshuis van AristoZorg. Wij weten hoe belangrijk zelfstandigheid voor u is en dit is iets wat in onze verzorgingshuizen in Alkmaar centraal staat. U kunt dus nog steeds heel zelfstandig wonen. Ondertussen weet u ook, dat als u onverwachts zorg nodig heeft, dit er ook is en u hier ook aanspraak op kunt maken. Praat er eens over met uw naaste familieleden of neem gerust eens contact met ons op als u meer wilt weten.

De verzorgingshuizen in Alkmaar en omgeving van AristoZorg

U kunt best in een verzorgingshuis wonen, zonder dat u direct 24 uur per dag zorg nodig heeft. Een groot voordeel van de verzorgingshuizen in Alkmaar van AristoZorg, is de kleinschalige opzet. Zo is er altijd oog voor u en komt u vaak dezelfde mensen tegen. Dit stimuleert de saamhorigheid en het woongenot. Daarnaast staan onze verzorgingshuizen in Alkmaar op een mooie en goed bereikbare locatie. U kunt desgewenst zelf de deur nog uit en het is altijd mogelijk om bezoek te ontvangen.

[/expander_maker]
Locaties en zorggebieden

Ons verzorgingsgebied is Noord-Holland Noord en Kennemerland.