Verzorgingstehuis Den Helder

Thuiszorg

Locatie Zuid-Scharwoude

Werken bij

Thuiszorg

Thuis blijven wonen maar wel met de nodige zorg?

buitenzorg website

Wonen op locatie BuitenZorg in Zuid-Scharwoude?

IMG_7021 (1)

Wonen op één van de locaties in Den Helder?

Werken bij

Wij zoeken nieuwe collega’s! Bekijk hier onze vacatures.

Heeft u wel eens gedacht aan een verzorgingstehuis in Den Helder?

Wanneer u wat ouder wordt, dan vallen de lichamelijke gebreken soms zwaar. Soms gaat het om niet te voorkomen ouderdomsgebreken, maar u bent op oudere leeftijd ook vatbaarder voor ziektes. U wordt meer afhankelijk van familie, vrienden of buren, omdat uzelf niet alles meer kunt. De woonsituatie speelt hierbij een belangrijke rol. Als u slechter ter been bent, dan zal bijvoorbeeld traplopen en het huishouden niet meer kunnen. Als u binnen Den Helder wilt blijven wonen, dan is een verzorgingstehuis in Den Helder misschien een overweging? Met directe zorg naast de deur, zult u veel meer van het leven kunnen genieten.

[expander_maker id=”1″ more=”Lees meer” less=”Read less”]

Wat is het voordeel van een verzorgingshuis in Den Helder?

Als u al jarenlang in uw woning woont, dan is het vanzelfsprekend dat verhuizen een lastig onderwerp is. Maar u moet ook aan uw kwaliteit van leven denken. Wanneer u verhuist naar een verzorgingshuis in Den Helder, dankunt u nog steeds familie en vrienden ontvangen, maar enkel voor bezoek en niet meer om u te verzorgen. AristoZorg is een zorgorganisatie met enkele verzorgingshuizen in Den Helder en omgeving. Bij ons staat u centraal. Wanneer u in één van onze verzorgingshuizen woont, dan blijft u de regie houden. U kunt zoveel mogelijk het leven leiden zoals u gewend bent, maar u heeft er nu de zekerheid bij dat er altijd vriendelijke en adequate zorg voor u klaarstaat.

Heeft u interesse in de verzorgingshuizen in Den Helder van AristoZorg?

AristoZorg beheert enkele kleinschalig opgestelde verzorgingshuizen in Den Helder. Mede hierdoor, kunnen wij iedere bewoner voldoende aandacht geven en voelt u zich direct thuis. U leidt bij ons het leven dat u wilt leiden en er staan 24 uur per dag medewerkers voor u klaar om u van de benodigde zorg te voorzien. U hoeft zich niet meer bezwaard te voelen om familie in te schakelen voor uw zorg, dit is onze taak. Om bij ons te komen wonen, is een CIZ indicatie vereist. Wilt u meer weten over het aanvragen van een dergelijke indicatie of wilt u informatie over onze verzorgingshuizen in Den Helder? Neemt u dan gerust contact met ons op.

[/expander_maker]
Locaties en zorggebieden

Ons verzorgingsgebied is Noord-Holland Noord en Kennemerland.