Werken en leren in de zorg Alkmaar

Thuiszorg

Locatie Zuid-Scharwoude

Werken bij

Thuiszorg

Thuis blijven wonen maar wel met de nodige zorg?

buitenzorg website

Wonen op locatie BuitenZorg in Zuid-Scharwoude?

IMG_7021 (1)

Wonen op één van de locaties in Den Helder?

Werken bij

Wij zoeken nieuwe collega’s! Bekijk hier onze vacatures.

Is werken en leren in de zorg in Alkmaar iets voor jou?

Werken in de zorg, iedere zorgmedewerker heeft hier zijn/haar eigen redenen voor. Zeker is dat zorgmedewerkers veel voldoening halen uit hun werk. Als zorgmedewerker maak jij het leven van mensen die behoefte aan zorg hebben, veel gemakkelijker en leefbaarder. Wil jij ook in de zorg werken? Dan moet je uiteraard wel de nodige kennis hebben. Als jij dit nog niet (voldoende) hebt, dan kan een traject van werken en leren in de zorg in Alkmaar een goede oplossing zijn. Tijdens dit traject doe je werkervaring op bij AristoZorg en leer je op school de theorie. Dit is de ideale combinatie en een succesvolle afronding van het traject, krijgt je een baangarantie van AristoZorg.
[expander_maker id=”1″ more=”Lees meer” less=”Read less”]

Wat is het voordeel van leren en werken in de zorg in Alkmaar?

Het belangrijkste voordeel van leren en werken in de zorg in Alkmaar, is dat je het geleerde op school, direct in de praktijk kunt brengen. Daarnaast zul je wat je in de praktijk leert veel gemakkelijk in de theorielessen kunnen toepassen. Je hoeft ook niet eerst een opleiding te volgen en vervolgens maar zien waar je aan de slag kunt, je treedt al in dienst bij AristoZorg. Je krijgt een persoonlijke begeleiding en je werkt minimaal 24 uur per week. Hoe lang de opleiding is, is afhankelijk van jouw vooropleiding en welke zorgopleiding je wilt volgen. Gemiddeld duurt het traject tussen de 1,5 en 3 jaar.

Kom bij AristoZorg werken en leren in de zorg in Alkmaar

Als zorgorganisatie in de omgeving van Alkmaar en Den Helder, kun je bij ons terecht voor diverse disciplines in de zorg. Ligt je hart bij de ouderenzorg of vind jij de psychiatrie een interessante richting? Belangrijk is dat jij gemotiveerd bent en jij jezelf wilt blijven ontwikkelen. AristoZorg biedt jou een mooie werkomgeving, waar jij alle kansen krijgt om jezelf te ontplooien. Wil jij werken en leren in de zorg in Alkmaar? Neem dan contact met ons op.

[/expander_maker]
Locaties en zorggebieden

Ons verzorgingsgebied is Noord-Holland Noord en Kennemerland.