Zorgverlener & Werkbegeleider in de zorg

Wij zoeken jou!

Werkplezier, jezelf ontwikkelen en energie krijgen van je werk, dat vinden wij belangrijk bij AristoZorg. In deze functie ga je aan de slag als zorgverlener en werkbegeleider. Spreekt deze combinatie van werken en coachen jou aan, lees dan snel verder!

Jouw werk?

Samen met een team bied je zorg aan cliënten van AristoZorg. Dit varieert van het stimuleren van de zelfredzaamheid tot het verlenen van complexe zorg. Je hebt uiteenlopende taken in de zorg, zo bied je de cliënten ondersteuning bij de ADL, help je met het toedienen van medicatie en verricht je verschillende verpleegtechnische handelingen. Tijdens het leveren van de zorg observeer en signaleer je tijdig risico’s zodat het zorgplan van jouw cliënten altijd actueel is. Dit doe je niet alleen, maar samen met je collega’s.

Daarnaast ga je jouw ervaring in de zorg overdragen aan leerlingen verzorgende-IG en leerling verpleegkundige. Samen met andere werkbegeleiders en een praktijkopleider van AristoZorg ga je de leerlingen begeleiden, jullie zorgen ervoor dat de leerlingen het vak eigen maken. Als werkbegeleider ben je coach en beoordeel je de leerling. Je zorgt voor een goed opleidingsklimaat en creëert leermomenten. Je kijkt mee met leerlingen, instrueert en toetst verpleegtechnische handelingen. Daarnaast help je leerlingen met opdrachten en voer je begeleidings- en beoordelingsgesprekken. Ook heb je geregeld contact met de praktijkopleider van AristoZorg, samen bepreken jullie de studievoortgang van de leerlingen. De voortgang van de leerlingen leg je vervolgens vast in voortgangsrapportages.

Kortom: jij speelt een grote rol in de ontwikkeling van de toekomstige zorgprofessionals.

Jouw team

Doordat wij regelmatig bij elkaar komen delen wij kennis en worden wij met elkaar slimmer en beter in ons vak. Wij stimuleren het aandragen van ideeën vanuit de gehele organisatie waardoor wij continue verbeteren en daardoor de beste zorg blijven leveren. Daarnaast werken wij in kleine teams waardoor collega’s te allen tijde bekend zijn voor onze cliënten.

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent in het bezit van een diploma verzorgende-IG of verpleegkunde;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je hebt goede coaching vaardigheden;
 • Je hebt belangstelling voor en hebt ervaring met het begeleiden van leerlingen;
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar gedurende een periode van minimaal 12 maanden. 

Wat bieden we je?

We vinden jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk! AristoZorg stelt niet alleen cliënten centraal maar ook haar medewerkers. Er zijn voldoende mogelijkheden om je te (blijven) ontwikkelen.

Daarnaast mag het volgende van ons verwachten:

 • Een afwisselende baan in een collegiaal team met een prettige werksfeer.
 • De mogelijkheid om een dienst mee te lopen om de sfeer te proeven.
 • Een overeenkomst voor minimaal 24 uur per week.
 • Een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO-VVT.
 • Een gedegen inwerkperiode waarin je wordt gekoppeld aan een collega, zodat jij vol vertrouwen aan de slag kunt.
 • Ruime mogelijkheden voor ontwikkeling, trainingen, opleidingen en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Heb je interesse?

Ben jij dé kandidaat met een grote dosis ervaring? Dan nodigen wij jou uit om te solliciteren. Solliciteer door ons een motivatiebrief met CV te mailen naar: personeelszaken@aristozorg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.